Hoe U Het Telefoonnummer Van Een Persoon Gratis Kunt Vinden Op Voor- En Achternaam

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Telefoonnummer Van Een Persoon Gratis Kunt Vinden Op Voor- En Achternaam
Hoe U Het Telefoonnummer Van Een Persoon Gratis Kunt Vinden Op Voor- En Achternaam

Video: Hoe U Het Telefoonnummer Van Een Persoon Gratis Kunt Vinden Op Voor- En Achternaam

Video: Hoe U Het Telefoonnummer Van Een Persoon Gratis Kunt Vinden Op Voor- En Achternaam
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Vaak heb je te maken met een situatie waarin je gratis een telefoonnummer op voor- en achternaam moet zoeken. Het hebben van een voor- en achternaam, evenals het hebben van een minimale set informatie over de gezochte persoon, is heel goed mogelijk om dit te doen.

gratis een telefoonnummer vinden
gratis een telefoonnummer vinden

Het is nodig

  • - naam en achternaam van de persoon;
  • - het internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Als u het vaste nummer van een persoon op achternaam wilt vinden, kunt u proberen het telefoonboek op te zoeken. Als de naam vrij algemeen is, kan kennis van het adres van de gezochte persoon het zoeken vergemakkelijken. Helaas weigeren abonnees vaak hun gegevens in telefoonboeken te publiceren en hebben ze simpelweg geen vaste telefoon.

Stap 2

Neem contact op met uw hulplijnoperator voor hulp. Om een nummer te zoeken, heeft u niet alleen de voor- en achternaam nodig, maar ook het adres van de woonplaats van de persoon. De laatste tijd is referentie GTS terughoudend geweest om de telefoonnummers van abonnees te vertellen, daarom kan een dergelijk beroep niet altijd succesvol zijn.

Stap 3

Probeer het telefoonnummer van een persoon te vinden op achternaam en voornaam via internet. Typ in een willekeurige zoekmachine de beschikbare gegevens, misschien is de gezochte persoon geregistreerd in sociale netwerken, blogs, forums, vacaturesites of gepubliceerde advertenties op speciale borden.

Stap 4

Vraag uw kennissen naar de gezochte persoon. Misschien hebben ze gemeenschappelijke vrienden en kunnen ze je helpen bij je zoektocht.

Stap 5

Raadpleeg de telefoondatabase met nummers. U kunt ze gratis downloaden van internet of kopen op de radiomarkt. Het probleem hierbij kan zijn dat dergelijke databases snel verouderd raken, waardoor het gevonden nummer geblokkeerd kan zijn, of al van een andere abonnee is.

Stap 6

De meest relevante informatie over iemands telefoonnummer op achternaam en voornaam is te vinden in de databases van mobiele operators, maar bijna niemand wil deze informatie met u delen. Je kunt een trucje uithalen en het gewenste telefoonnummer proberen te vinden via vrienden die in communicatiesalons werken. Je kunt ook een legende bedenken met een hele goede reden waarom je op zoek bent naar het nummer van een persoon, het is goed mogelijk dat een salonmedewerker je halverwege tegemoet komt en je het telefoonnummer van de gezochte persoon geeft. Ook de databases van andere organisaties die betrokken zijn bij de verwerking van persoonsgegevens kunnen u helpen. Bijvoorbeeld ATC, sociale zekerheid, arbeidsbureau, pensioenfonds, belastingdienst, medische instellingen en anderen.

Stap 7

U moet geen gebruik maken van de database met nummers die worden aangeboden om te downloaden voor sms. In de meeste gevallen ontvang je de betaalde dienst niet, of blijkt de informatie over de telefoon van de persoon niet juist te zijn. Hoewel u natuurlijk kunt proberen gewetensvolle deelnemers te vinden bij het vinden van kamers, vergeet niet om de beoordelingen op de site te controleren voordat u voor de nodige informatie betaalt.

Stap 8

Als je toegang hebt tot informatie over de studie- of werkplaats van de gezochte persoon, dan kun je zijn telefoonnummer op achternaam en voornaam vinden via het decanaat of de personeelsdienst. U kunt zich bijvoorbeeld voorstellen als bankmedewerker en de contactgegevens van de persoon verduidelijken.

Aanbevolen: