Hoe U Gratis Het Mobiele Telefoonnummer Van Een Persoon Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Het Mobiele Telefoonnummer Van Een Persoon Kunt Vinden
Hoe U Gratis Het Mobiele Telefoonnummer Van Een Persoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Gratis Het Mobiele Telefoonnummer Van Een Persoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Gratis Het Mobiele Telefoonnummer Van Een Persoon Kunt Vinden
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, April
Anonim

Als u over elementaire computervaardigheden beschikt, zal het voor u niet moeilijk zijn om het mobiele telefoonnummer van een persoon gratis te vinden. Sociale netwerken, elektronische mappen en enkele andere hulpmiddelen helpen u hierbij.

Het leven wordt makkelijker met een mobiele telefoon
Het leven wordt makkelijker met een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Probeer gratis het mobiele telefoonnummer van een persoon te achterhalen door contact op te nemen met zijn familie, vrienden en kennissen, als u hem niet persoonlijk kunt bereiken. Momenteel is het niet moeilijk om ze te vinden. Het volstaat om u in één of meerdere sociale netwerken tegelijk te registreren en het profiel te zoeken van de persoon wiens nummer u moet achterhalen. Wanneer je een gebruiker vindt, ga dan naar het tabblad met een lijst van zijn contacten, kijk wie er op zijn lijst van beste vrienden, collega's of medestudenten van de universiteit staat en neem contact met hen op met het verzoek om het nummer van de persoon die je nodig hebben.

Stap 2

Neem indien mogelijk rechtstreeks contact op met de persoon op hun pagina. Schrijf in een persoonlijk bericht dat je hem wilt spreken en vraag om zijn nummer. Je kunt het mobiele telefoonnummer van een persoon ook vinden in hun profielcontactgegevens, zoals relatief vaak gebruikers dit aangeven.

Stap 3

Als een persoon heel beroemd is in de samenleving, bijvoorbeeld de eigenaar is van een bedrijf of website op internet, kunt u zijn mobiele nummer gratis vinden via internetzoekmachines. Voer gewoon de voornaam, achternaam en woonplaats van de persoon in. Hiermee krijgt u toegang tot zijn persoonlijke site of bedrijfspagina. In het geval dat een persoon weinig bekend is, is er weinig kans om zijn nummer op deze manier te vinden, maar het is toch de moeite waard om het te proberen, aangezien hij het in zijn cv, in advertenties, op datingsites, enz. zou kunnen publiceren. Probeer verschillende varianten te gebruiken voor het zoeken, bijvoorbeeld via e-mail, SNILLS, TIN en andere gegevens van een persoon die u kent.

Stap 4

Gebruik online databases met getallen, bijvoorbeeld https://www.nomer.org/. Selecteer de woonplaats van de abonnee en vul de velden in met zijn naam en achternaam. Als het nummer van de persoon al lang geleden is geregistreerd, heeft u misschien geluk. Wees tegelijkertijd voorzichtig en gebruik alleen bewezen en gratis bronnen, anders kunt u het slachtoffer worden van talloze internetzwendel.

Stap 5

Bel de werkplek van de persoon als u die weet. Dit is een erg handige en effectieve manier om gratis een mobiel telefoonnummer te vinden. Hiervoor moet u echter wel een goede reden geven waarom de werkgever u deze persoonsgegevens moet verstrekken. Het beste is om met een HR-specialist of secretaresse te praten die zonder vragen het nummer van de persoon kan verstrekken.

Aanbevolen: