Een Camcorder Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Camcorder Flashen Flash
Een Camcorder Flashen Flash

Video: Een Camcorder Flashen Flash

Video: Een Camcorder Flashen Flash
Video: How to Shoot Flash/Strobe Photography on 35mm Film 2024, Mei
Anonim

Een videocamera heeft, net als veel andere moderne apparaten, zijn eigen software in het geheugen geïnstalleerd en zorgt voor de werking van het apparaat. Van tijd tot tijd ontwikkelen fabrikanten nieuwe versies die fouten van eerdere versies corrigeren of het apparaat functioneler maken. Er zijn een aantal principes om te volgen.

Een camcorder flashen flash
Een camcorder flashen flash

instructies:

Stap 1

De meest betrouwbare manier om informatie te krijgen over de beschikbaarheid van een nieuwe firmwareversie, is door ernaar te zoeken op internet. Ontdek de exacte naam van uw camcorder. Het is af te lezen op de body van de camera zelf of in het technische paspoort van het apparaat. Ga naar de officiële website van de fabrikant van het product en vraag in het zoekvak om de modelnaam. Zoek op de gevonden pagina's naar een link om de nieuwste firmwareversie te downloaden. Op sommige sites staan downloads in een apart gedeelte.

Stap 2

Bekijk de informatie over de firmware op de forums op internet. Vaak worden bij een volgende update enkele functies aangepast die voor u wellicht nuttiger zijn in de vorm van de vorige versie. Ook kan er zeer recent nieuwe software zijn uitgebracht die enkele bugs bevat. Besteed speciale aandacht aan het proces van het starten van de firmware, deze actie wordt niet altijd uitgevoerd met behulp van het standaard automatische installatieprogramma van programma's. Dit is een serieuze procedure en het is de moeite waard om wat meer informatie te krijgen over de aanstaande installatie en de gevolgen.

Stap 3

Er zijn firmwares van niet-officiële oorsprong op internet. Het gebruik ervan is hoogst ongewenst. Als gevolg van de installatie kan het apparaat eenvoudig worden beschadigd en moet u contact opnemen met de service. In sommige gevallen kan de camera mogelijk niet worden hersteld. Het wordt niet aanbevolen om deze handeling uit te voeren met een nieuwe camera. Bij gebruik van firmware van derden valt de camera niet onder de garantie.

Stap 4

Controleer, voordat u met de installatie van de firmware begint, de staat van de computer en de voeding van het apparaat. In sommige gevallen kan een onderbreking van het firmwareproces leiden tot een aantal moeilijk te elimineren fouten, en het apparaat werkt mogelijk pas bij de volgende aanroep van de service. Zorg ervoor dat het besturingssysteem snel is en geen complexe processen parallel aan het camerafirmwareproces uitvoert. Controleer of het batterijniveau van de camera en computer voldoende is als u een laptop gebruikt.

Aanbevolen: