Hoe Het Scherm Op PSP . Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Op PSP . Te Vervangen
Hoe Het Scherm Op PSP . Te Vervangen

Video: Hoe Het Scherm Op PSP . Te Vervangen

Video: Hoe Het Scherm Op PSP . Te Vervangen
Video: Replacing a Broken Sony PSP Screen 2024, Mei
Anonim

PSP is een van de meest populaire videogameconsoles. Als het display beschadigd is, kunt u het met uw eigen handen vervangen als de garantieperiode al is verstreken. Hiervoor heeft u een nieuw scherm nodig.

Hoe het scherm op PSP. te vervangen
Hoe het scherm op PSP. te vervangen

Noodzakelijk

  • - PSP;
  • - nieuw scherm;
  • - Kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Bepaal of u uw consolescherm echt moet vervangen. De belangrijkste tekenen van een storing kunnen de volgende zijn: vlekken van verschillende kleuren, onjuiste weergave van informatie op het scherm, het ontbreken van een afbeelding op het scherm, scheuren. Ook kan slechts een deel van de informatie op het scherm worden weergegeven en zijn er meestal barsten zichtbaar op het scherm, en wordt de verspreiding van vloeibare kristallen getraceerd op het moment dat de settopbox wordt aangezet.

Stap 2

Houd er rekening mee dat er drie PSP-aanpassingen zijn die verschillende schermen hebben. Let er bij het zelf vervangen van het PSP-scherm op dat de settopbox een nogal kwetsbaar apparaat is. Ten eerste is dit "vet" of PSP-vet, het eerste model van de console. Dan - PSP Slim, het is een gameconsole uit de 2000-serie. En het laatste model, dat onlangs verscheen, is de PSP 3000. Controleer daarom bij de aanschaf van een nieuw beeldscherm ter vervanging uw consolemodel. In het servicecentrum duurt deze procedure ongeveer twintig minuten, en de kosten zijn afhankelijk van het model en variëren van 1500 tot 2500 roebel.

Stap 3

Demonteer het opzetstuk, gebruik hiervoor een kruiskopschroevendraaier, draai de zijbout los waarmee het voorpaneel vastzit. Draai de console om en haal de batterij eruit, verwijder de sticker, draai de twee bouten los. Draai vervolgens de bouten rechts los, verwijder het voorpaneel.

Stap 4

Koppel de voorste knopkaart los en verwijder deze (metalen strip met lintkabel). Trek vervolgens het display naar buiten met een mes of schroevendraaier. Koppel de beeldschermkabels los van het moederbord. Doe dit heel voorzichtig om beschadiging van de connectoren te voorkomen.

Stap 5

Til de bovenste strip van de brede lintkabelconnector op, zoals deze eruitziet in de afbeelding. Til vervolgens op dezelfde manier de bovenste strip van de connector van de andere smallere kabel, die verantwoordelijk is voor de achtergrondverlichting. Neem vervolgens een nieuw scherm, voer alle handelingen in omgekeerde volgorde uit.

Aanbevolen: