Hoe Het Aanraakglas Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aanraakglas Te Vervangen?
Hoe Het Aanraakglas Te Vervangen?

Video: Hoe Het Aanraakglas Te Vervangen?

Video: Hoe Het Aanraakglas Te Vervangen?
Video: How to Replace Screen Glass Only on Galaxy S8 S9 Plus Shown in 5 Mins/New Method 2024, April
Anonim

Er zijn veel touchscreen-apparaten gemaakt in China te koop in onze telefoonmarkt. Het kan vaak worden beschadigd door onzorgvuldige behandeling. Het vervangen ervan is niet bijzonder moeilijk. Om dit te doen, volstaat het om minimale vaardigheden te hebben in het werken met een soldeerbout. Bovendien liggen de kosten van reserveonderdelen slechts in het bereik van $ 4-6.

Hoe het aanraakglas te vervangen?
Hoe het aanraakglas te vervangen?

Noodzakelijk

  • - een set strippers voor aanraakglas;
  • - dunne krulschroevendraaier;
  • - dunne soldeerbout met soldeer.

instructies:

Stap 1

Verwijder de naald. Verwijder de achterklep door deze iets naar achteren te schuiven. Verwijder batterij, geheugenkaart en simkaarten. Neem een kleine krulschroevendraaier en draai de twee schroeven aan de onderkant van de bodem los. Haal de remover uit de vervangingsset voor aanraakglas, deze is meestal de grootste en heeft een "L" -punt. Maak langzaam en voorzichtig de onderkant los van de bovenkant rond de hele omtrek. Beweeg hiervoor de behuizing met het touch-glas iets opzij en schuif de clips naar buiten.

Stap 2

Plaats de telefoon met het touchscreen naar beneden gericht. Neem een soldeerbout met een fijne punt en een vermogen tot 40 watt. Aan de onderkant soldeer je de touch-glaskabel los, vier contacten. Pak de trekker uit de set, driehoek met afgeronde uiteinden. Maak het bovenste deel voorzichtig los van het aanraakglas rond de hele omtrek. Besteed aandacht aan de gebieden met de bovenste luidspreker en de volumeregeling aan de zijkant. Neem het aanraakglas dat op de bovenklep is gelijmd en maak het los met een driehoekige trekker rond de hele omtrek.

Stap 3

Neem een nieuw touchscreen met een lintkabel. Verwijder vorige lijm en stof van de bovenklep. Lijm het glas er netjes op, zodat de trein van de andere kant tevoorschijn komt. Strijk eventuele oneffenheden glad. Veeg de binnenkant schoon met een schermdoek om vingerafdrukken te voorkomen. Plaats de hoofdknop. Neem de bovenkant met het scherm en veeg het ook af. Plaats de bovenklep met glas op de tafel, met de glaskant naar beneden. Steek het bovenste deel erin met behulp van een driehoektrekker. Let op de luidspreker, zijschakelaar en de kabel die ernaartoe leidt.

Stap 4

Neem een soldeerbout en vertin de uiteinden van de kabel. Gebruik de lange stripper uit de set om hem vast te houden en soldeer hem aan het bovenpaneel. Pak een naald en scheid netjes de sporen van de trein. Klik de onderkant naar de bovenkant en schroef vast met twee schroeven. Installeer de batterij. Plaats de achterklep en de stylus. Zet je telefoon aan en kalibreer het aanraakglas.

Aanbevolen: