Een Wifi-hotspot Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Wifi-hotspot Verbinden
Een Wifi-hotspot Verbinden

Video: Een Wifi-hotspot Verbinden

Video: Een Wifi-hotspot Verbinden
Video: How to Setup Wifi Hotspot on Android Phone 2024, Mei
Anonim

Draadloze methoden voor het verzenden van informatie vervangen geleidelijk het bekabelde internet, dat zo geliefd is bij veel gebruikers. Het is geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor draadloze technologie. Ten eerste is de mogelijkheid om bijna overal in het land en buiten de landsgrenzen toegang te krijgen tot internet op zich al erg verleidelijk. Ten tweede is het zelfs in de omgeving van uw appartement of huis veel handiger om een laptop te gebruiken zonder de aanwezigheid van een draad die de locatie van de personal computer bepaalt.

Een wifi-hotspot verbinden
Een wifi-hotspot verbinden

Noodzakelijk

  • Wi-Fi-adapter
  • Wifi router

instructies:

Stap 1

Om je eigen wifi-hotspot te maken, heb je een router of draadloze adapter nodig. Als u al een computer met internet heeft, kunt u geld besparen door er een Wi-Fi-hotspot van te maken.

Stap 2

Installeer de Wi-Fi-adapter in uw computer in een PCI-slot of USB-connector (afhankelijk van het type adapter). Installeer de vereiste stuurprogramma's en software die bij uw apparaat zijn geleverd. Voer het uit, zoek het item "maak een toegangspunt". Zo niet, zoek dan naar "Draadloze modusconfiguraties" of "AP-modus". Activeer het toegangspunt nadat u de naam, het coderingstype en het wachtwoord hebt opgegeven.

Stap 3

Als je niet de mogelijkheid hebt om een toegangspunt te maken met een computer, koop dan een wifi-router. Sluit het aan op de kabel die door uw ISP is geleverd met de internetpoort. Verbind je laptop met de router via een netwerkkabel in een van de LAN-poorten. Open de routerinstellingen door in de adresbalk van de browser te type

Stap 4

Stel een wachtwoord in voor uw wifi-router. Open de instellingen voor de internetverbinding en voer de parameters in die voldoen aan de vereisten van de provider.

Stap 5

Open de instellingen voor wifi-hotspots. Voer de naam in van het toekomstige netwerk, de optie voor gegevenscodering en het wachtwoord ervoor.

Aanbevolen: