Een Nokia-smartphone Formatteren

Inhoudsopgave:

Een Nokia-smartphone Formatteren
Een Nokia-smartphone Formatteren
Anonim

Als u uw telefoon formatteert, worden alle instellingen teruggezet naar de fabrieksinstellingen en worden de gegevens op uw telefoon verwijderd. Er zijn twee soorten opmaak: zachte reset en harde reset. In het eerste geval worden gegevens en applicaties niet beïnvloed, in het andere geval worden alle instellingen volledig verwijderd, inclusief de telefoonboekgegevens. De instellingen worden gereset door een bepaalde combinatie in te voeren in de apparaatkiesmodus.

Een smartphone formatteren format
Een smartphone formatteren format

instructies:

Stap 1

Probeer, voordat u uw telefoon formatteert, andere methoden om eventuele bedieningsproblemen op te lossen. Schakel de telefoon uit en weer in (het is raadzaam om de batterij te verwijderen en terug te plaatsen). Zet je smartphone uit, verwijder de batterij en laat hem even staan. Probeer de telefoon aan te zetten zonder simkaart en geheugenkaart. Als geen van de bovenstaande methoden werkte, onthoud dan dat formatteren de allerlaatste methode is die u kunt toepassen wanneer u zelf probeert uw smartphone te herstellen.

Stap 2

Sla alle gegevens van je telefoon op. Zorg ervoor dat u alle telefoonboeknummers kopieert, aangezien alle nummers worden verwijderd. Verwijder de geheugenkaart om mogelijke beschadiging of verlies van gegevens te voorkomen. Maak een back-up van uw gegevens met behulp van het Ovi Suite pc-hulpprogramma door de back-upsectie te selecteren.

Stap 3

Voer in de nummerinvoermodus een combinatie van cijfers * # 7780 in. Dit is een zachte reset-optie, waarbij het scherm, de achtergrondverlichting, de thema-instellingen worden gereset, maar al uw persoonlijke gegevens en bestanden blijven intact.

Stap 4

Als de zachte reset niet heeft geholpen, kunt u proberen de combinatie * # 7370 # te gebruiken, maar na gebruik worden alle gegevens volledig verwijderd en wordt de telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Als de smartphone niet wordt ingeschakeld of beide formatteringsmethoden niet hebben geholpen, kunt u in de uit-stand de beltoetscombinatie "3" en "*" ingedrukt houden en vervolgens op de aan / uit-knop drukken en wachten op het formatteringsbericht verschijnen. Na het voltooien van het proces worden ook alle gegevens verwijderd.

Aanbevolen: