Hoe Een Nokia-telefoon Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nokia-telefoon Te Formatteren
Hoe Een Nokia-telefoon Te Formatteren

Video: Hoe Een Nokia-telefoon Te Formatteren

Video: Hoe Een Nokia-telefoon Te Formatteren
Video: HARD RESET Nokia 2, 3, 5, 6 (2017) 2024, Mei
Anonim

Gedurende lange tijd met behulp van een mobiele telefoon, wordt er een grote verscheidenheid aan informatie in verzameld: berichten, agenda-afspraken, contacten. Als u besluit uw telefoon aan iemand te geven, krijgt u zeker te maken met het probleem van het verwijderen van uw persoonlijke gegevens. Om te voorkomen dat u elk bericht of contact afzonderlijk verwijdert, kunt u uw telefoon formatteren.

Een Nokia-telefoon formatteren format
Een Nokia-telefoon formatteren format

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende opties voor het formatteren (verwijderen van gegevens) van uw Nokia-telefoon. Maar voordat u begint, moet u de geheugenkaart uit de telefoon verwijderen, om deze tijdens het formatteren niet te beschadigen.

Stap 2

Als u de telefooninstellingen (menuweergave, schermhelderheid, time-out achtergrondverlichting, automatische vergrendelingstijd toetsenbord enz.) wilt verwijderen, maar al uw persoonlijke gegevens wilt achterlaten, voert u de volgende servicecode in op het toetsenbord van de telefoon: * # 7780 #. De telefoon geeft een waarschuwing weer over het herstellen van de oorspronkelijke systeeminstellingen en als u niet van gedachten bent veranderd, moet u "Ja" selecteren. Het zal opnieuw opstarten en formatteren.

Stap 3

Als u de telefoon volledig terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen en tegelijkertijd alle geïnstalleerde applicaties, SMS, MMS, e-mailberichten, contacten en agenda-afspraken wilt verwijderen, kiest u de volgende code op het toetsenblok van de telefoon: * # 7370 #. Het systeem zal u vragen om ervoor te zorgen dat u de telefoon echt in de oorspronkelijke staat wilt terugbrengen. Klik op "Ja" en alle gegevens worden volledig geformatteerd tijdens het opnieuw opstarten.

Stap 4

Als u de geheugenkaart in uw Nokia-telefoon moet formatteren, opent u het menu Toepassingen en selecteert u Bestandsbeheer. Selecteer hier het menu-item "Geheugenkaart", dan "Functies" en dan "Functies van de geheugenkaart". Klik op "Formaat". Tijdens het formatteren worden alle gegevens op de geheugenkaart gewist.

Aanbevolen: