Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Formatteren

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Formatteren
Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Formatteren

Video: Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Formatteren

Video: Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Formatteren
Video: Format USB Pen Drive / Hard Disk using Android Mobile Phone 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het heel moeilijk om je een persoon voor te stellen zonder een mobiele telefoon. De meeste moderne telefoonfabrikanten bieden een kleine kaart - een flashstation - in de kit. Wanneer virussen op de USB-stick terechtkomen, moet deze worden geformatteerd.

Een USB-flashstation op uw telefoon formatteren
Een USB-flashstation op uw telefoon formatteren

Het is nodig

  • - een computer
  • - kaartlezer
  • - computer verbindingskabel

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De eenvoudigste manier is om een USB-stick in uw telefoon te formatteren via de interface van het besturingssysteem (programma) van uw telefoon. De meeste telefoons hebben een apart menu voor een flashkaart en een menu-item "Kaart formatteren". In sommige telefoonmodellen moet je het gedeelte 'Geheugen' vinden en in de instellingen van dit gedeelte kun je het felbegeerde item 'Formaat' vinden.

Stap 2

Soms lukt het formatteren op deze manier niet en dan komt een computer ons te hulp. U moet uw telefoon op uw computer aansluiten met de meegeleverde USB-kabel. Bij het aansluiten (koppelen) van apparaten wordt de flashkaart van onze telefoon als aparte schijf op de computer weergegeven. Klik in de verkenner erop met de rechtermuisknop, selecteer "Formatteren". U kunt ook alle gegevens van een flashstation verwijderen zonder te formatteren, op voorwaarde dat alle verborgen bestanden erop worden weergegeven.

Stap 3

U kunt een andere methode gebruiken - formatteren met een kaartlezer. Het idee is simpel: je moet de flashdrive van de telefoon verwijderen en in de kaartlezer steken (afhankelijk van het formaat van de flashdrive), of je moet de adapter gebruiken, die meestal met de flashkaart in de kit wordt meegeleverd. Bij veel laptops zit de kaartlezer al in de behuizing ingebouwd, voor de computer zul je er een moeten aanschaffen.

Aanbevolen: