Hoe E 398 . Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe E 398 . Te Flashen
Hoe E 398 . Te Flashen

Video: Hoe E 398 . Te Flashen

Video: Hoe E 398 . Te Flashen
Video: Последняя прошивка 2021 года: Huawei B315s-936 Debrand, Unlock & Openline Tutorial Plus One Piece Theme 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van de software van een mobiele telefoon kan de werking ervan stabiliseren en bepaalde functies toevoegen. Met de firmware van de Motorola E398-telefoon kan de camera bijvoorbeeld werken in de video-opnamemodus.

Hoe e 398. te flashen
Hoe e 398. te flashen

Noodzakelijk

Flash-back-up

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma waarmee u de firmware van uw mobiele telefoon wijzigt. Tegelijkertijd kunt u met het hulpprogramma Flash Backup de huidige bedrijfsparameters van uw mobiele apparaat opslaan. Bereid uw telefoon voor op firmware. Verwijder onnodige gegevens uit het geheugen. Laad de batterij op om te voorkomen dat het apparaat wordt uitgeschakeld tijdens het knipperen.

Stap 2

Maak een back-uparchief van de firmware die u gebruikt. Start Flash Backup en selecteer uw telefoonmodel. Zoek in het linkerdeel van het werkvenster het veld "Vereiste elementen". Vink de vakjes aan naast alle opties, inclusief software en taalpakket.

Stap 3

Kies een van de beschikbare opslagformaten. Druk nu op de knop "Gegevens lezen" en wacht tot het maken van het archief van het systeem van uw telefoon is voltooid. Koppel uw apparaat los van uw computer. Download de nieuwe firmware volgens uw eigen voorkeuren bij het kiezen ervan.

Stap 4

Open het telefoonmenu en ga naar het item "Opties". Schakel het verzoek om de pincode uit bij het inschakelen van de telefoon. Dit item bevindt zich in het menu "Beveiliging". Sluit de meegeleverde mobiele telefoon aan op de computer en start het hulpprogramma Flash Backup. Wacht tot je telefoon wordt gedetecteerd door het programma en ga naar het menu "Datalogging".

Stap 5

Specificeer de locatie van het gedownloade firmwarebestand. Schakel de selectievakjes in van de parameters die u wilt wijzigen. Vermeld in dit geval zeker de items "Software" en "Grafisch pakket". Klik op de knop "Record Data" na het selecteren van de vereiste parameters. Wacht tot de software-update is voltooid. Koppel in geen geval uw telefoon los van uw computer tijdens het knipperen.

Stap 6

Koppel de kabel los van de telefoon nadat het bericht "Bewerking voltooid" wordt weergegeven. Start uw mobiele apparaat opnieuw op en controleer de functionaliteit.

Aanbevolen: