Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Flashen
Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Flashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Flashen

Video: Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Flashen
Video: видео по использованию программы SP Flash tool 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon bestaat, net als een computer, uit twee hoofdonderdelen: hardware en software (firmware). De kwaliteit van de telefoon hangt van beide af. Met hun tekortkomingen zijn verschillende verstoringen in de werking van het apparaat mogelijk: spontane uitschakeling, bevriezing, slechte verbinding, onstabiele werking van applicaties en andere. Maar als het hardwaregedeelte alleen kan worden gerepareerd door een specialist in een speciaal uitgerust servicecentrum, dan kan een gewone gebruiker aan het softwaregedeelte werken, namelijk de firmware van zijn telefoon vervangen. Mobiele telefoonfabrikant Nokia laat zijn klanten zelf hun telefoonsoftware updaten.

Hoe u uw telefoon gratis kunt flashen
Hoe u uw telefoon gratis kunt flashen

Het is nodig

Kabel om telefoon en pc aan te sluiten, Nokia Ovi Suite-programma, internettoegang, pc

instructies:

Stap 1

Download door uw telefoonmodel uit de tabel te selecteren en installeer de gratis Nokia Ovi Suite-software van de Nokia-website op uw computer. Het programma installeert de stuurprogramma's die nodig zijn voor uw telefoon. Sluit de telefoon met een kabel aan op de computer, wanneer de telefoon vraagt om "Selecteer een modus" selecteert u PC Suite. Wanneer de telefoon verbinding maakt met de computer, verschijnt onderaan het programma een afbeelding van uw telefoon met de naam ervan. Sla de gegevens van uw telefoon op uw computer op voordat u gaat knipperen. Schakel uw antivirussoftware uit. Zie onder de batterij de productcode van de telefoon. Elk land heeft zijn eigen productcodes. Om er zeker van te zijn dat de telefoon niet "grijs" is, dat wil zeggen officieel geïmporteerd in de Russische Federatie voor verkoop, belt u de Nokia Care-hotline 8-800-700-22-22 en geeft u de IMEI van de telefoon door. Als de telefoon "grijs" blijkt te zijn, is het niet mogelijk om deze officieel te flashen.

Stap 2

Selecteer in Nokia Ovi Suite Extra en vervolgens Software-updates. Het programma toont de firmwareversie van de telefoon en, als er een nieuwere is, zal het aanbieden om deze bij te werken. Selecteer degene die je wilt in de lijst met mogelijke updates. Maak een update. Als de telefoon de nieuwste softwareversie heeft, wordt in plaats van updaten aangeboden om de firmware opnieuw te installeren. Deze handeling is handig als er een probleem is met de telefoon. Als u wilt dat het programma het uiterlijk van nieuwe firmware zelf volgt en downloadt, plaats dan een vinkje in het daarvoor bestemde vakje in "Extra - Opties - Algemeen".

Stap 3

In plaats van Nokia Ovi Suite kunt u Nokia Software Updater gebruiken nadat u Nokia PC Suite hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: