Hoe Sony Playstation 2 Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Sony Playstation 2 Te Flashen
Hoe Sony Playstation 2 Te Flashen

Video: Hoe Sony Playstation 2 Te Flashen

Video: Hoe Sony Playstation 2 Te Flashen
Video: Как играть в игры для PS2 с USB-накопителя! (Учебное пособие по OLP) 2018! 2024, April
Anonim

Het proces van het flashen van een Sony Playstation 2-gameconsole wordt chippen genoemd. Deze bewerking wordt alleen aanbevolen voor mensen die ervaring hebben met het werken met programmeurs en apparaatchips, omdat u door een fout de gameconsole volledig kunt beschadigen.

Hoe Sony Playstation 2 te flashen
Hoe Sony Playstation 2 te flashen

Het is nodig

  • - een speciale set tools voor chippen (deze zijn te vinden in radiowinkels of apart te kopen);
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Ontdek precies het model van uw Sony Playstation 2. Ondanks de uiterlijke overeenkomsten, kunnen de interne componenten variëren afhankelijk van de versie van het apparaat, dit kan van invloed zijn op de keuze van de chip. Bestel daarna in de online winkel of koop een speciale chip voor Sony Playstation 2 die overeenkomt met het model in de winkels van uw stad. De prijzen hiervoor kunnen variëren van 30 tot 100 euro, afhankelijk van de fabrikant.

Stap 2

Download het chipdiagram voor uw consolemodel op internet. Vervang daarna, volgens het diagram, de apparaatchip. Hier heb je een soldeerstation, een draadstripper, tin-loodsoldeer, een pincet nodig. Als u niet genoeg bekend bent met het chipproces van dit apparaat, kunt u de video-instructies raadplegen, bijvoorbeeld deze schijf downloaden, die dit proces in detail beschrijft: https://rutracker.org/forum/viewtopic.php? t = 3366079.

Stap 3

Als je niet over de nodige tools beschikt om de Sony Playstation 2-console te chippen, of als het uitvoeren van dit proces thuis bepaalde problemen veroorzaakt, ook als je geen ervaring hebt met chips en programmeurs, breng je console dan naar het servicecentrum van je stad dat werkt met dit soort consoles.

Stap 4

Besteed speciale aandacht aan de reputatie van de service en de beoordelingen van zijn klanten, zorg er ook voor dat ze eerder de chipset op de Sony Playstation 2-gameconsole hebben vervangen en geef u een garantie voor de resultaten van hun werk. U kunt de adressen van de diensten vinden op stadssites en forums, waar u ook een persoon kunt vinden met bepaalde vaardigheden en werkervaring, die mogelijk geschikt zou zijn om dit werk te doen bij afwezigheid van de nodige punten om te knipperen Sony Playstation 2 in uw stad.

Aanbevolen: