Hoe Het Paneel Op De Telefoon Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Paneel Op De Telefoon Te Veranderen
Hoe Het Paneel Op De Telefoon Te Veranderen

Video: Hoe Het Paneel Op De Telefoon Te Veranderen

Video: Hoe Het Paneel Op De Telefoon Te Veranderen
Video: Systeemtaal veranderen: Hoe pas je de systeemtaal aan op je telefoon? 2024, April
Anonim

In het geval van externe defecten van mobiele telefoons met hun volledige bruikbaarheid, kunt u speciale vervangbare panelen gebruiken die beschikbaar zijn voor bijna elk apparaatmodel.

Hoe het paneel op de telefoon te veranderen
Hoe het paneel op de telefoon te veranderen

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - plat mes;
  • - vervangbaar paneel.

instructies:

Stap 1

Koop een vervangende hoes voor uw telefoonmodel. Ze kunnen worden gekocht bij de verkooppunten van mobiele telefoons in uw stad of worden besteld in de online winkel (de laatste hebben een grote selectie). Zoek een kruiskopschroevendraaier die op de schroefdraad in de schroeven van je telefoon past. Als u een grotere schroevendraaier gebruikt, kunt u eenvoudig de bevestigingsmiddelen beschadigen en in de toekomst zult u nieuwe moeten bestellen, omdat de behuizing zonder deze niet betrouwbaar zal blijven.

Stap 2

Zet je telefoon uit en verwijder het batterijklepje. Verwijder de batterij als er steunen op de behuizing van uw mobiele apparaat eronder zitten. Draai alle bouten los die u kunt zien en leg ze opzij om ze niet te verliezen. Wrik de hoes van de telefoon los met een mild tafelmes en verwijder de speciale plastic sluitingen.

Stap 3

Als je het paneel nog steeds nodig hebt, wees dan voorzichtig, want je kunt het plastic beschadigen. Wees uiterst voorzichtig met de aangesloten apparaten in de telefoon, vooral met betrekking tot de afgeschermde verbindingskabels.

Stap 4

Verwijder het voorste deel van de behuizing, verwijder het toetsenbord als je het nodig hebt (sommige vervangende panelen worden meegeleverd met de toetsenbordknoppen). Haal het nieuwe paneel eruit, steek de toetsenbordknoppen in de voorkant. Installeer en borg de positie van de microschakeling en het scherm. Zorg ervoor dat u de onderdelen van de telefoon stevig vastdraait, anders kunnen ze beschadigd raken als ze vallen.

Stap 5

Verbind de delen van de behuizing van uw telefoon, indien nodig, druk ze lichtjes langs de omtrek van het verwijderbare paneel totdat het klikt. Installeer en zet de schroeven vast waarmee de behuizing vastzit. Als uw telefoonmodel een ander type vormfactor heeft dan een candybar, demonteer dan voor elk van de samenstellende delen afzonderlijk, zonder het algehele ontwerp te verstoren.

Aanbevolen: