Hoe Een Lening Op Megafon . Te Bestellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Op Megafon . Te Bestellen
Hoe Een Lening Op Megafon . Te Bestellen

Video: Hoe Een Lening Op Megafon . Te Bestellen

Video: Hoe Een Lening Op Megafon . Te Bestellen
Video: Макс и его поведение 2024, April
Anonim

De service en "Credit of Trust" zullen die abonnees kunnen helpen die op het juiste moment niet voldoende geld op hun persoonlijke account hebben. Na ontvangst van een tijdelijke betaling kan de gebruiker direct bellen, een sms- of mms-bericht sturen en ook online gaan.

Hoe een lening op Megafon. te bestellen
Hoe een lening op Megafon. te bestellen

instructies:

Stap 1

Het koppelen van het "Trust Credit" is op verschillende manieren mogelijk. Ten eerste kun je altijd terecht bij de Megafon communicatiesalon of klantenservice. Om de kredietlimiet te berekenen, neemt u contact op met een verkoopadviseur of een kantoormedewerker: hij zal u vertellen hoe u dit correct doet. Bij het op deze manier activeren van een tegoedbetaling dient de abonnee een serviceovereenkomst en een paspoort bij zich te hebben. Er zijn geen abonnementskosten voor deze dienst.

Stap 2

De tweede aansluitmogelijkheid impliceert geen persoonlijk beroep op een communicatiesalon of bedrijfsbureau. In dit geval is zelfactivering mogelijk. Kies gewoon het USSD-opdrachtnummer * 138 # op het toetsenbord van uw mobiele apparaat en druk vervolgens op de belknop. Na verzending moet u beslissen over het bedrag van de gecrediteerde betaling. De voorgestelde bedragen liggen in het bereik van driehonderd tot duizend zevenhonderd roebel.

Stap 3

U kunt de bestelde service op elk moment annuleren, zelfs zonder uw huis te verlaten. U kunt ook zelf een verzoek naar de operator sturen. Gebruik hiervoor het USSD-nummer * 138 * 2 #. Na ontvangst en verwerking van het verzoek door de exploitant, wordt het "Trust Credit" beëindigd. Houd er rekening mee dat u de dienst opnieuw kunt gebruiken zodra u deze nodig heeft, de operator legt geen beperkingen op aan de aansluiting van het tegoed.

Stap 4

Vergeet niet dat alle diensten beheerd kunnen worden via het Service-Guide systeem. Met zijn hulp kunnen abonnees de klok rond de services van belang activeren, configureren en deactiveren. Voordat u het invoert, moet u het echter zelf aansluiten (dit is rechtstreeks beschikbaar via de interface van de gids en bij het klantenservicecentrum).

Stap 5

Een andere telecomoperator, bijvoorbeeld MTS, heeft ook een soortgelijke dienst. Het wordt de beloofde betaling genoemd. Om het te activeren, gebruikt u het USSD-commando * 111 * 32 # of belt u de abonneeservice van het bedrijf op 1113. Een trustbetaling is beschikbaar voor Beeline-klanten, die eenvoudig kunnen worden aangesloten door een verzoek te sturen * 141 #. Afhankelijk van de criteria van de operator, wordt uw persoonlijke account gecrediteerd van dertig tot vierhonderdvijftig roebel.

Aanbevolen: