Hoe De Naam Van De Operator Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Naam Van De Operator Te Verwijderen
Hoe De Naam Van De Operator Te Verwijderen

Video: Hoe De Naam Van De Operator Te Verwijderen

Video: Hoe De Naam Van De Operator Te Verwijderen
Video: Onderhoud aan de Suzuki GSX-R Sportbike, onder toezicht van Fox 🦊 Akira fox & Denis Korza | 4K 2024, Mei
Anonim

De naam van de operator die op het telefoonscherm wordt weergegeven, bederft vaak het uiterlijk van het thema. Je kunt er op verschillende manieren vanaf komen, inclusief die waarvoor geen speciale programma's nodig zijn.

Hoe de naam van de operator te verwijderen
Hoe de naam van de operator te verwijderen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Ga naar het weergave-instellingenmenu van je telefoon. In het menu waar u de elementen van de schermweergave kunt aanpassen, zoals bijvoorbeeld de kleur van het lettertype, de achtergrond, enzovoort, selecteert u het item "Uitgeschakeld" op het tabblad "Operatorlogo". Doe hetzelfde met het item "Operatornaam".

Stap 2

Telefooninstellingen toepassen. Als u geen instelling voor deze parameter heeft, is het goed mogelijk dat u het opschrift en het operatorlogo niet op de gebruikelijke manier kunt verwijderen. Dan zult u uw toevlucht moeten nemen tot het installeren van extra applicaties.

Stap 3

Als uw telefoon een functie heeft voor het aanpassen van thema's, gaat u naar de instellingen van het thema dat u gebruikt en vindt u controle over de weergave van de inscriptie en het logo van de operator. Deze functie is hoogstwaarschijnlijk voor u beschikbaar. Schakel de weergave van beide items uit en verlaat het menu, waarbij u de wijzigingen opslaat.

Stap 4

Als u de inscriptie en het logo van de operator om welke reden dan ook niet kunt verwijderen, gebruik dan de installatie van extra aanpasbare thema's om uw telefoon te bedienen. Deze kunnen meestal van internet worden gedownload door een aanvraag voor het model van uw apparaat in te vullen. Zorg er vóór het downloaden voor dat de themaresolutie overeenkomt met uw schermresolutie en dat deze bestandsextensie wordt ondersteund door uw telefoonplatform.

Stap 5

Kopieer het themabestand met een USB-kabel of Bluetooth-verbinding naar het telefoongeheugen. Koppel uw mobiele apparaat los van uw telefoon en installeer het thema door het bestand in de telefoongeheugenbrowser te zoeken.

Stap 6

Installeer op uw telefoon een speciaal programma om uw eigen thema voor uw telefoon te ontwerpen door een transparant lettertype voor de inscriptie van de operator te installeren of helemaal te verwijderen. Er zijn ook speciale hulpprogramma's die speciaal zijn gemaakt om deze parameter in te stellen. Houd er rekening mee dat ze moeten worden ondersteund door het besturingssysteem van uw telefoon om correct te kunnen werken.

Aanbevolen: