Hoe De Toonmodus In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Toonmodus In Te Stellen
Hoe De Toonmodus In Te Stellen

Video: Hoe De Toonmodus In Te Stellen

Video: Hoe De Toonmodus In Te Stellen
Video: What is CRDA 60 t motor torpedo boat?, Explain CRDA 60 t motor torpedo boat 2024, Mei
Anonim

U kunt een nummer op de telefoon in twee modi kiezen: toon en puls. Bovendien werd pulskiezen gebruikt en wordt dit nog steeds gebruikt in vaste telefoons met een schijfkiezer, en worden toonwijzers gebruikt in moderne telefoons.

Hoe de toonmodus in te stellen
Hoe de toonmodus in te stellen

instructies:

Stap 1

Standaard wordt de pulsmodus meestal gebruikt in de instellingen van de vaste telefoon. Kenmerkend voor deze modus is het kenmerkende gekraak in de buis als je op de toetsen drukt. Bovendien komt de sleutel met het cijfer 1 overeen met één kraak, de sleutel 2 - twee, enzovoort. Als toonkiezen actief is, hoort u een pieptoon wanneer u op een knop drukt.

Stap 2

Als u een dienst belt waarbij u tijdens een gesprek bepaalde toetsen op de telefoon moet indrukken om naar het bijbehorende menu-item te gaan, werkt pulskiezen hier niet. Om de toonmodus één keer in te schakelen, drukt u op "*" en de gewenste toets. In dit geval wordt de toonmodus uitgeschakeld de volgende keer dat u de autoinformer belt.

Stap 3

Lees de instructies voor uw telefoon om het apparaat van de pulsmodus naar de toonmodus te schakelen. Bij Siemens Gigaset-telefoons kan dit dus door de volgende combinatie te gebruiken: druk op de belknop en roep de functie op door "10" te kiezen. Er verschijnt een menu waarin u op knop 1 moet drukken.

Stap 4

In het geval van Voxtel vaste telefoons, om de toonmodus te gebruiken, drukt u op de programmeertoets en vervolgens op de * -2-2 toetsencombinatie. Wanneer de pieptoon klinkt, drukt u op "*" en vervolgens op de knop "Programma". Bovendien hebben de DEXT-apparaten op het basisstation een toets om tussen kiesmodi te schakelen.

Stap 5

Moderne Panasonic telefoons hebben een schakelaar op de basis (aan de zijkant). Door deze naar de "Tone" positie te verplaatsen, zet je de corresponderende modus aan. Als je een ouder model hebt, ga dan naar het menu van de telefoon, zoek het item met de naam "Oproepprogrammering" en selecteer daar "Toonkiesmodus". Het is echter de moeite waard om te overwegen dat een dergelijk item mogelijk niet in het menu staat (in sommige gevallen). Lees in dat geval de instructies voor uw telefoon.

Aanbevolen: