Hoe Maak Je Een Video-uitzending?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video-uitzending?
Hoe Maak Je Een Video-uitzending?

Video: Hoe Maak Je Een Video-uitzending?

Video: Hoe Maak Je Een Video-uitzending?
Video: Hoe maak je een video op ps4 naar You Tube? 2024, Mei
Anonim

De vooruitgang staat niet stil en tegenwoordig kan iedereen zijn eigen video-uitzending maken en naar de hele wereld uitzenden. Nou ja, niet voor de hele wereld, maar in ieder geval op deze manier communiceren met uw familieleden aan de andere kant van het land. Hiervoor heb je een webcam en je eigen wens nodig.

Hoe maak je een video-uitzending?
Hoe maak je een video-uitzending?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u uw webcam configureren en ervoor zorgen dat deze correct werkt door bijvoorbeeld een gewone video op te nemen voor een proefversie. Nu je zeker weet dat er geen technische problemen zijn, kun je beginnen met het zelf maken van de uitzending via internet. Er zijn een aantal handige websites die je hierbij helpen. In ons land zijn mail.ru en smotri.com de meest voorkomende, omdat ze "dichter bij de mensen staan" en het populairst zijn op het Russische internet.

Stap 2

Een uitzending maken op de website mail.ru: 1. Log in op "My World" met uw accountgegevens. 2. Ga naar het gedeelte "Uitzending" en klik in het geopende venster op de knop "Uitzending maken". 3. Stuur de link naar uw uitzending naar uw familie en vrienden met wie u wilt chatten.

Stap 3

Om een uitzending op de smotri.com website aan te maken: 1. Log in op de site nadat u zich erop heeft geregistreerd 2. Klik op de knop “Broadcast” en in het geopende venster klikt u op “Create broadcast”. 3. Stuur de uitzendlink naar je vrienden.

Stap 4

Er zijn ook buitenlandse sites waar je je eigen video-uitzending kunt maken. Een daarvan is justin.tv. De vereisten zijn hetzelfde: u moet zich registreren en op de knop "Beginnen met uitzenden" klikken (na ervoor te zorgen dat de webcam correct is geconfigureerd). Een zeer handige en stabiele bron, miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken het voor uitzendingen.

Stap 5

Er zijn veel andere uitzendplatforms op internet, maar de meest eenvoudige staan hierboven vermeld. Nu kun je veilig je eigen uitzendingen maken en communiceren met mensen die je dierbaar zijn

Aanbevolen: