Hoe WhatsApp Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe WhatsApp Op Een Computer Te Installeren
Hoe WhatsApp Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe WhatsApp Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe WhatsApp Op Een Computer Te Installeren
Video: How To Install WhatsApp On Windows 10 2024, April
Anonim

In januari 2015 kwam een van de meest populaire mobiele messengers, de platformonafhankelijke WhatsApp-applicatie, eindelijk beschikbaar op gewone computers. De ontwikkelaars hebben een speciale webclient uitgebracht voor gebruikers van de Chrome-browser. Er is echter nog steeds een mobiel apparaat nodig om verbinding te maken met de messenger op een computer.

Hoe WhatsApp op een computer te installeren
Hoe WhatsApp op een computer te installeren

Noodzakelijk

Chrome-browser

instructies:

Stap 1

Je kunt de pc-versie van WhatsApp alleen gebruiken als je een Android-, Blackberry- of Whindows-telefoon hebt.

Stap 2

Maak eerst verbinding met het netwerk en update WhatsApp op uw mobiele apparaat. De nieuwste versie van de software moet zijn geïnstalleerd, anders kunt u niet koppelen.

Stap 3

Ga naar de officiële website web.whatsapp.com en open de app op je smartphone. U hoeft geen programma's te downloaden, er zijn geen native client-installaties vereist. U ziet een QR-code op de monitor.

Stap 4

Om in te loggen op uw account op de pc-versie, gaat u naar de WhatsApp-webmodus. U wordt gevraagd de QR-code te scannen die op het computerscherm wordt weergegeven. Doe het - niets anders is vereist, geen logins, geen wachtwoorden. QR is de veiligste en goedkoopste manier om toegang te krijgen tot uw account. Klik desgewenst op de checkbox "blijf ingelogd". Alles is klaar.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u de webversie alleen kunt gebruiken via de Google Chrome-browser, dus als u gewend bent een andere te gebruiken, moet u deze downloaden.

Aanbevolen: