Hoe SMS Van Je Telefoon Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Van Je Telefoon Te Lezen
Hoe SMS Van Je Telefoon Te Lezen

Video: Hoe SMS Van Je Telefoon Te Lezen

Video: Hoe SMS Van Je Telefoon Te Lezen
Video: How To Read Text Messages Remotely On Other Phone 2024, Mei
Anonim

Het gemak van zo'n dienst als het ontvangen en verzenden van SMS-berichten werd niet direct herkend door mobiele operators en hun abonnees, hoewel de mogelijkheid om kleine tekstblokken te verzenden oorspronkelijk in de GSM-standaard was vastgelegd. Maar tegenwoordig gebruiken maar weinigen van ons het niet meerdere keren per dag. Soms is het voor abonnees in verschillende regio's goedkoper om korte sms'jes uit te wisselen dan te bellen. Het feit dat de telefoon een sms-bericht heeft ontvangen, wordt u op de hoogte gebracht door een geluidssignaal.

Hoe SMS van je telefoon te lezen
Hoe SMS van je telefoon te lezen

instructies:

Stap 1

Nadat u het geluidssignaal over de ontvangst van een bericht hebt gehoord, ziet u onmiddellijk het opschrift op het telefoonscherm: "1 bericht ontvangen". Klik op de knop "Openen" en lees het bericht. Als je niet hebt gereageerd en de ontvangen informatie niet meteen hebt gelezen, kun je het bericht op een ander moment ontvangen.

Stap 2

Het feit dat u ongelezen berichten heeft, wordt aangegeven door het pictogram in de vorm van een gesloten postenvelop op het beeldscherm van de monitor. Om ze te lezen, gaat u naar het telefoonmenu en opent u de map "Berichten" en selecteert u "Inbox" in de lijst. Open de lijst en bekijk alle berichten, waarna er een pictogram met een verzegelde envelop zal zijn - dit zijn ongelezen berichten. Nadat u het bericht hebt gelezen, wordt het gemarkeerd als gelezen met een nieuw pictogram dat een geopende envelop voorstelt.

Stap 3

Heeft u om wat voor reden dan ook uw telefoon niet bij de hand, maar wacht u op een nieuw bericht dat voor u belangrijk is, dan kunt u in de bedrijfsruimte van uw telecomoperator een afdruk bestellen van alle binnengekomen berichten voor een bepaalde periode. Om dit te doen, volstaat het om uw paspoort te tonen en uw mobiele telefoonnummer op te geven. Ook als u per ongeluk het ontvangen SMS-bericht met belangrijke informatie voor u heeft gewist, kunt u een afdruk aanvragen.

Stap 4

U kunt berichten lezen die in het geheugen van de telefoon zijn opgeslagen door deze op een computer aan te sluiten. Als uw telefoon een dergelijke mogelijkheid biedt, is er de juiste software en een verbindingskabel.

Aanbevolen: