Meizu M3E: Specificaties, Beoordeling, Prijs

Inhoudsopgave:

Meizu M3E: Specificaties, Beoordeling, Prijs
Meizu M3E: Specificaties, Beoordeling, Prijs

Video: Meizu M3E: Specificaties, Beoordeling, Prijs

Video: Meizu M3E: Specificaties, Beoordeling, Prijs
Video: Обзор Meizu M3e 2024, April
Anonim

De Meizu M3E-smartphone van de Chinese fabrikant bevalt en verrast opnieuw. Dit uitstekende apparaat zal een betrouwbare metgezel worden voor iedereen die besluit het te kopen.

Meizu M3E-smartphone
Meizu M3E-smartphone

De producten van het Chinese bedrijf Meizu zijn al bekend in Rusland. Deze fabrikant is een goed voorbeeld geworden van Chinese fabrikanten die goedkope mobiele apparaten maken die kunnen concurreren met wereldwijde merken.

Externe gegevens van het apparaat

De behuizing van deze telefoon is gemaakt van duurzaam plastic. De afmetingen van de gadget zijn 141 millimeter lang, 69 millimeter breed en 8,3 millimeter dik. De telefoon weegt 132 gram. Het voorpaneel van dit mobiele apparaat heeft 2,5D zwart glas. Het achterpaneel heeft een plastic monolithische hoes. De meizu m3-smartphone wordt gepresenteerd in de tinten wit, roze, grijs, blauw en goud. Aan de zijkanten aan de linkerkant is er een sleuf voor kaarten, aan de rechterkant - de slot- en volumeknoppen. De luidspreker en de MicroUSB-poort bevinden zich aan de onderkant van het mobiele apparaat. Scherm van dit model met een diagonaal van 5 inch en HD resolutie. De afgeronde randen van het aanraakglas creëren visueel zo'n effect dat het display veel breder lijkt.

Specificaties:

In maïs m3 e kunnen de kenmerken de beoordeling van dit model vele malen verhogen. Een acht-core MT6750-processor bevindt zich in het mobiele apparaat. En dit is de belangrijkste prestatie van de telefoon. Deze processor werkt op frequenties tot 1,5 GHz, afhankelijk van de belasting.

Afbeelding
Afbeelding

De Mali T860MP2-kern is verantwoordelijk voor de grafische verwerking. Een echt goede chip die bijna alle spellen aankan. RAM voor 2 of 3 GB. Dit volume is voldoende en er zal zeker geen tekort aan RAM zijn. Voor gegevensopslag is er in totaal ongeveer 10 GB van de 16. In de 32 GB-versie is ongeveer 24 GB beschikbaar voor de gebruiker (afhankelijk van de firmware kunnen de volumes variëren). Het mobiele apparaat heeft een ingebouwde niet-verwijderbare 2870 mAh-batterij. De autonomie van deze unit is bovengemiddeld.

Tijdens het laadproces wordt de batterij niet erg heet, waardoor je de telefoon kunt gebruiken zonder bang te zijn voor oververhitting. De meizu meilan m3e heeft een 13 megapixel camera en een dual-led-zaklamp. Deze flitser zal 's nachts de dag niet redden, dus je moet geen geweldige foto's van de camera verwachten. Maar in principe zijn opnames overdag heel behoorlijk.

De kosten van dit model in China bedragen ongeveer $ 95 voor de versie met 2 GB RAM / 16 GB ROM. Een modificatie met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte kost gemiddeld 125 dollar. De officiële vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor deze kosten van de gadget. Voor een niet-officiële kan het hoger zijn. Opgemerkt moet worden dat deze prijs redelijk adequaat en concurrerend is voor een dergelijk mobiel apparaat. De recensie van de meizu m3-telefoon maakt het mogelijk om al zijn plussen en minnen te evalueren. En de vergelijking met de voorgangers wordt als positief beoordeeld. Over het gebruik van het meizu m3-model zijn de beoordelingen van de eigenaren bijna allemaal positief en positief. Nou, je moet niet anders verwachten.

Aanbevolen: