Afmelden Voor Een Vaste Telefoon?

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Een Vaste Telefoon?
Afmelden Voor Een Vaste Telefoon?

Video: Afmelden Voor Een Vaste Telefoon?

Video: Afmelden Voor Een Vaste Telefoon?
Video: Hoe kan in aan en afmelden op mijn vaste toestel 2024, Mei
Anonim

In de jaren 2000 veranderde de mobiele telefoon van een elite-accessoire in een consumentenartikel. En tegen de achtergrond van een aanzienlijke daling van de tarieven van mobiele operators, dachten sommige mensen erover om thuis helemaal geen vaste telefoons meer te gebruiken. Dat kan, maar dan moet wel de wettelijke procedure gevolgd worden.

Afmelden voor een vaste telefoon?
Afmelden voor een vaste telefoon?

instructies:

Stap 1

Kom met je paspoort naar het servicecentrum van je telefoniste. Als het telefoonnummer niet aan u is verstrekt, neem dan de persoon mee wiens naam op de bonnen staat die bij u thuis komen als de verantwoordelijke betaler. Hij kan u ook een volmacht geven om zijn belangen in een telecommunicatiebedrijf te behartigen. Als de persoon op wiens naam het contract met het bedrijf is ondertekend, heeft uitgecheckt uit het appartement, breng dan als bewijsstuk een uittreksel uit het huisboek mee, waarin deze abonnee niet voorkomt. U moet ook optreden als de abonnee is overleden.

Stap 2

Schrijf een verklaring dat u de overeenkomst communicatiediensten wilt beëindigen. In dit geval moet u de eventuele schuld betalen, evenals de abonnementskosten voor het deel van de lopende maand waarin uw telefoon werkte. Hierdoor wordt uw lijn verbroken en ontvangt u geen telefoonrekeningen meer. Indien u dit wenst, kunt u een officieel attest van beëindiging van het contract voor communicatiediensten aanvragen.

Stap 3

Heeft u geen tijd of gelegenheid om persoonlijk naar het servicecentrum te komen, stuur dan uw aanvraag per aangetekende post met ontvangstbewijs. Of je nog op de abonneelijst staat, kun je navragen door de bevolking te bellen.

Stap 4

Als u de telefoon tijdelijk niet wilt gebruiken, schakelt u gewoon over op tijdgebaseerde facturering. In dit geval betaal je geen abonnementskosten, maar kun je op elk moment weer beginnen met bellen.

Aanbevolen: