Meizu MX5E: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Meizu MX5E: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Meizu MX5E: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu MX5E: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu MX5E: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Новый Meizu 16Xs! Быстрый обзор! 2024, April
Anonim

Meizu MX5E is de vijfde generatie smartphone van de MX-vlaggenschiplijn. De nieuwe versie van het apparaat bleek qua kosten goedkoper te zijn dan zijn voorganger vanwege de understatement van technische kenmerken.

Meizu MX5E: beoordeling, specificaties, prijs
Meizu MX5E: beoordeling, specificaties, prijs

Ontwerp

Meizu MX5E lijkt erg op Apple-smartphones. Het heeft dezelfde ronde behuizing als de iPhone 5 of 6. Maar de belangrijkste gelijkenis met de vlaggenschipfamilie van Apple is de ovale thuisknop in het midden. Deze knop is ook verantwoordelijk voor het uitlezen van de vingerafdruk.

De locatie van de bedieningsknoppen is standaard - ze bevinden zich allemaal aan de rechterkant van het apparaat. Meestal is zo'n opstelling onhandig voor een rechtshandige, maar in dit apparaat zijn er geen problemen met drukken met de duim. U kunt zelfs op twee knoppen tegelijk drukken - ze bevinden zich dicht bij elkaar.

De Meizu-kast is gemaakt van metaal, er zijn plastic inzetstukken aan de uiteinden. Het toestel is verkrijgbaar in het zwart en zilver. Het scherm beslaat bijna het gehele oppervlak van de voorkant van het toestel en wordt beschermd tegen beschadiging door Gorilla Glass.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

Zoals elk vlaggenschip wordt de Meizu MX5E aangedreven door een krachtige 8-core Mediatek MT6795-processor, geklokt op 2 GHz. Voor de graphics van de smartphone is de PowerVR G6200-versneller met een frequentie van 700 MHz verantwoordelijk. Hierdoor laat de telefoon uitstekende resultaten zien, zowel in games als in alledaagse taken.

Om normale multitasking op elk apparaat te laten werken, heb je een grote hoeveelheid RAM nodig en Meizu MX 5 voldoet aan deze vereisten. In totaal is 3 GB RAM geïnstalleerd, wat meer dan genoeg is voor een smartphone. De gebruiker krijgt 32 GB permanent geheugen toegewezen, maar alle gegevens moeten in dit volume passen - er zijn geen uitbreidingsslots.

In de antutu-benchmark scoort het toestel iets meer dan 51 duizend punten.

De hoofdcamera van het toestel met een resolutie van 16 megapixels maakt foto's met een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. De foto's zijn van vrij hoge kwaliteit, hoewel ze niet het niveau van camera's halen. De frontcamera is geschikt voor zowel selfies als videogesprekken. Het heeft een resolutie van 5 megapixels en kan video's opnemen in Full HD-resolutie.

Zoals elke nieuwe telefoon ondersteunt Meizu MX5E de nieuwste generatie draadloze technologieën zoals LTE 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.1. Om met kaarten te werken, is er ondersteuning voor GLONASS en GPS met een goede nauwkeurigheid.

De batterij van het toestel met een capaciteit van 3150 mAh ondersteunt het toestel tot 6 dagen in de standby-modus, maar in de gebruiksmodus gaat het maximaal 6 uur mee. Snellaadtechnologie wordt ondersteund; voor het opladen wordt een standaard microUSB-connector gebruikt.

Naast usb is er ook een koptelefoonaansluiting - mini-jack 3, 5mm en 2 aansluitingen voor simkaarten in micro-sim-formaat.

Prijs

U kunt een apparaat kopen voor 10-14 duizend roebel, afhankelijk van de regio van verkoop. De prijs is hetzelfde voor alle versies van het apparaat.

Aanbevolen: