Hoe Het MTS-tarief Over Te Dragen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het MTS-tarief Over Te Dragen?
Hoe Het MTS-tarief Over Te Dragen?

Video: Hoe Het MTS-tarief Over Te Dragen?

Video: Hoe Het MTS-tarief Over Te Dragen?
Video: Из аэропорта Завентем до Шарлеруа Бельгия / From Zaventem Airport to Charleroi Belgium 2024, Mei
Anonim

Een tariefplan is een bepaald geheel van diensten op het gebied van mobiele communicatie tegen door de operator vastgestelde prijzen. MTS is een van die operators wiens tariefkeuze zo groot is dat u de beste voor u kunt kiezen.

Hoe het MTS-tarief over te dragen?
Hoe het MTS-tarief over te dragen?

instructies:

Stap 1

Op de website van MTS vind je een speciale calculator om het tariefplan te berekenen dat het beste bij jou past. De selectiecriteria zijn: het bedrag dat u maandelijks uitgeeft aan mobiel bellen, het aantal gesprekken per dag, naar welke telefonisten u uitgaat, of u sms-communicatie verkiest boven gesprekken, of u internet gebruikt. Na het invoeren van de vereiste informatie geeft de calculator u de naam van het geschikte tarief. Of u kunt zich zelfstandig vertrouwd maken met de gedetailleerde informatie over de kosten van communicatiediensten en de meest voordelige optie kiezen.

Stap 2

De eerste overgang van het ene tarief van het MTS-bedrijf naar het andere is in de meeste gevallen gratis. Dan wordt er voor elke overstap een vergoeding in rekening gebracht. Om bijvoorbeeld over te schakelen naar het "Super MTS"-tariefplan, moet u het nummer "* 888 #" op uw mobiele telefoon kiezen en op de beltoets drukken. Er wordt 150 roebel van uw rekening afgeschreven.

Stap 3

"Maxi" is een klassieke versie van het onbeperkte tarief, waarvan het gemak is dat u een prijscategorie naar uw smaak en portemonnee kunt kiezen. De basisoptie gaat uit van een betaling van 225 roebel. één keer per maand voor 150 minuten uitgaande gesprekken naar verschillende operators. De variëteiten worden "Maxi: Everything You Need" genoemd en kosten, afhankelijk van het volume van de geleverde diensten, 500, 800 of 1000 roebel per maand. U kunt naar dit tarief overschakelen door het verkorte nummer * 111 * 5555 # te kiezen.

Stap 4

Voor liefhebbers van gadgets is "MTS iPad" bedoeld. De kit bevat een simkaart in microformaat en om eigenaar te worden van dit tarief, moet u contact opnemen met het MTS-servicecentrum en een identiteitsbewijs bij u hebben.

Stap 5

Met het tarief "Uw land" kunt u niet alleen winstgevend bellen binnen Rusland, maar ook naar de GOS-landen, Azerbeidzjan, Vietnam en Zuid-Korea. Om verbinding te maken, kiest u het volgende commando: * 111 * 182 #. Druk vervolgens op de toets om te bellen. De kosten van de overgang bedragen 100 roebel.

Aanbevolen: