Review En Vergelijking Van Slimme Armbanden Van Xiaomi, Lenovo En Huawei

Inhoudsopgave:

Review En Vergelijking Van Slimme Armbanden Van Xiaomi, Lenovo En Huawei
Review En Vergelijking Van Slimme Armbanden Van Xiaomi, Lenovo En Huawei

Video: Review En Vergelijking Van Slimme Armbanden Van Xiaomi, Lenovo En Huawei

Video: Review En Vergelijking Van Slimme Armbanden Van Xiaomi, Lenovo En Huawei
Video: Lenovo K6 vs Honor 5C review (Dutch) 2024, Mei
Anonim

De intensiteit van passies die koken op de markt voor gadgets met slimme functies is alleen te vergelijken met de strijd om iPhones. De reden hiervoor is de aanwezigheid van een “vertegenwoordiger van mixed martial arts” in een aantal polsapparaten. Dit zijn slimme armbanden die tegelijkertijd de eigenschappen van fitnesstrackers en smartwatches combineren.

Slimme armband
Slimme armband

Op de markt van slimme polsaccessoires nemen in China gemaakte gadgets een speciale plaats in. Traditioneel dienen ze als voorbeeld van de optimale combinatie van prijs, compositorische prestaties en functionele inhoud.

Vergelijking van slimme armbanden van huidige modellen van Xiaomi, Huawei en Lenovo

De onbetwiste verkoopleider onder de klassieke modellen van de drie populaire Chinese merken Xiaomi, Huawei en Lenovo is de Xiaomi mi band 3 slimme armband.

Xiaomi mi band 3 heeft een optimale set trackerparameters en kan concurreren met smartwatches.

armband xiaomi-mi-band-3
armband xiaomi-mi-band-3

In de normale modus zonder opladen, werkt de armband tot 30 dagen. Hoge mate van vochtbescherming IP68, touch OLED-display, registratie van de resultaten van de 24-uurs hartslagmeting. Er is een wekker, zoek naar een smartphone, smart Lock. Meldingen en sms worden verzonden door middel van trillingen of geluid. Kleine gebreken zijn aanwezig in de fitnessfuncties van de Xiaomi mi band 3. Omdat er geen GPS is, is de stappenteller onnauwkeurig in het meten van de afstand. Hartslagmeterfout + -10 slagen. Overigens is de aanwezigheid van de NFC-module alleen relevant voor China.

Experts beschouwen de Huawei Honor band 4 slimme armband als een solide alternatief voor de Xiaomi mi band 3.

armband Honor-Band-4
armband Honor-Band-4

Het apparaat werkt vanaf één lading in actieve modus tot 2 weken, heeft uitstekende functionaliteit voor fietsers en roeiers. In de Running-versie kan de module op een arm of schoen worden gemonteerd. De onbetwiste voordelen van de gadget zijn de 6-assige versnellingsmeter en goede ontwerpoplossingen. De nadelen zijn onder meer het ontbreken van een hartslagsensor, een klein monochroom scherm en de prijs van Honor band 4, die vrij hoog is voor dit segment apparaten.

Wat de goedkopere tegenhangers betreft, wordt de Lenovo-fitnessarmband in zijn assortiment vertegenwoordigd door twee modellen HX06 en HX03F tegelijk.

Lenovo armbanden
Lenovo armbanden

De toestellen ondersteunen direct opladen, synchroniseren met de telefoon waarop de Lenovo Healhy-app is geïnstalleerd. Er is een "anti-slaap"-modus, waar veel vraag naar is onder chauffeurs. Ergonomisch en gemaakt van hypoallergene materialen, Lenovo-armbanden zijn stijlvol ontworpen. Wijzigingen HX06 en HX03F zijn alleen in termen van autonomie inferieur aan het klassieke Xiaomi-accessoire. Tegelijkertijd is de prijs van Lenovo-gadgets veel lager.

Het vergelijkende beeld kan worden aangevuld door xiaomi amazfit a1603, lenovo hx03w, huawei mi band 3 en anderen aan de review toe te voegen. Maar dit is niet de moeite waard, aangezien de verscheidenheid aan vormen de consument voor een moeilijk keuzeprobleem stelt.

assortiment slimme armbanden
assortiment slimme armbanden

En hier is het belangrijkste om te beslissen waar dit of dat modeaccessoire voor nodig is. Wat is daarbij belangrijker: beschikbaarheid van veelgevraagde functies, externe data of een gunstige prijs?

Wat zijn de criteria voor het kiezen van een slimme armband?

Polsgadgets zijn grofweg in te delen in drie hoofdgroepen:

1. Fitness-trackers. Een sportaccessoire ontworpen om te wandelen en te trainen.

2. Slimme armbanden. Een toestel met trackerfuncties en een minimum aan notificaties en multimedia.

3. Slim horloge. Een multifunctioneel apparaat dat eruitziet als een mini-telefoon.

Let bij het kiezen van een slimme armband op de volgende kenmerken:

· Werken met meldingen;

· Trillingsmotor;

· Materiaal van de kast en band;

· Vochtbestendigheid;

· batterij capaciteit;

· Scherm en sensoren;

· Ondersteuning voor NFC, Bluetooth, GPS;

· Multimediafuncties.

Apparaten met de beste prijs-kwaliteitverhouding worden traditioneel geproduceerd door Xiaomi. De fabrikanten van het innovatieve slimme armbandmodel beweren dat consumenten "blij zullen zijn met de mogelijkheden" van deze gadget. De release van Xiaomi Mi Band 5 staat gepland voor medio 2020. Het belangrijkste kenmerk van de tracker is zijn zelfvoorziening. Xiaomi Mi Band 5 krijgt ondersteuning voor applicaties van derden die er onafhankelijk van de smartphone op kunnen worden uitgevoerd.

Aanbevolen: