Een Multimediaspeler Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Multimediaspeler Kiezen
Een Multimediaspeler Kiezen

Video: Een Multimediaspeler Kiezen

Video: Een Multimediaspeler Kiezen
Video: Kieskeurig.nl Koopgidsvideo over Mediaspelers 2024, Mei
Anonim

Om een multimediaspeler voor thuis te kiezen, moet u rekening houden met de basisvereisten waaraan dit apparaat moet voldoen, en moet u een aantal problemen benadrukken die moeten worden opgelost om te bepalen hoe u de speler gaat gebruiken.

Een multimediaspeler kiezen
Een multimediaspeler kiezen

Het is nodig

  • - Mediaspeler;
  • - afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Ontdek het gemak van apparaatbeheer voordat u het aanschaft. Zet indien mogelijk het apparaat aan, kijk of de knoppen op de afstandsbediening handig zijn geplaatst, onder welke hoek de afstandsbediening normaal werkt met de speler. Hoe groter het is, hoe gemakkelijker het is om het media-apparaat te bedienen. Het is misschien beter om bij een afstandsbediening te blijven die over obstakels heen werkt.

Stap 2

Evalueer hoe gemakkelijk het is om door het menu van de mediaspeler te navigeren. Je zult erg geïrriteerd raken als je tientallen moeilijke handelingen moet uitvoeren om van film te wisselen. Controleer de schermkwaliteit en het geluidsvolume.

Stap 3

Let op de bedrijfstemperatuur van de mediaspeler. Sommige moderne apparaten hebben geen actieve koeling, dus je moet ervoor zorgen dat er geen oververhitting is. Deze situatie wordt verergerd door de harde schijf die in het chassis is geïnstalleerd. In de regel worden HDD's heter dan de speler zelf en valt hun warmte op de borden van de speler. Oververhitting van het apparaat kan de prestaties en functionaliteit aantasten. Om dit probleem op te lossen, installeren veel fabrikanten tegenwoordig extra actieve koeling: ventilatoren in de behuizing van de speler.

Stap 4

Kies een geschikt prijssegment. De duurste modellen zijn die met actieve koeling. In dit geval zouden er geen problemen moeten zijn in verband met oververhitting van de mediaspelerborden, en dit is niet verwonderlijk, omdat hier de meest geavanceerde systemen voor het afspelen van multimediabestanden zijn geïnstalleerd, die de juiste koeling vereisen. Opgemerkt moet worden dat in dit geval het geluidsniveau tijdens de werking van de speler toeneemt. Goedkopere systemen hebben een bescheiden set functies, maar ze worden warmer en maken minder geluid. Kies een apparaat op basis van hoe vaak u het wilt gebruiken.

Aanbevolen: