Een Telefoon Vinden Zonder Simkaart

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Vinden Zonder Simkaart
Een Telefoon Vinden Zonder Simkaart

Video: Een Telefoon Vinden Zonder Simkaart

Video: Een Telefoon Vinden Zonder Simkaart
Video: How To Find Lost Phone Without Sim And App ? | Data Dock 2024, Mei
Anonim

Wanneer een telefoon zoekraakt, gebeurt het vaak dat de persoon die hem heeft gevonden de simkaart gewoon weggooit en uw mobiel gebruikt, niet wetende dat hij zonder deze kan worden gevonden. Hetzelfde gebeurt met diefstal.

Een telefoon vinden zonder simkaart
Een telefoon vinden zonder simkaart

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - documenten die bevestigen dat de telefoon van jou is.

instructies:

Stap 1

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt en de simkaart is niet beschikbaar, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde politiebureau en schrijf een verklaring op het daarvoor bestemde formulier, en vermeld daarin de gegevens van uw telefoon die nodig zijn om deze te identificeren. Houd er rekening mee dat u ook documenten moet overleggen die uw legitieme aankoop van dit apparaat bevestigen.

Stap 2

Als de telefoon door u is gekocht buiten het land van uw registratie, moet u documenten overleggen over het passeren van de douanecontrole. Een volledige lijst met documenten voor het indienen van een aanvraag vindt u bij het dichtstbijzijnde ATC-kantoor.

Stap 3

Om uw telefoon te vinden, moet u de ID weten, dus geef de vereiste zoekinformatie op. De IMEI is een unieke vijftiencijferige code die aan elke mobiele telefoon wordt toegewezen. Wanneer u zich registreert in het netwerk van uw mobiele apparaat, wordt een bericht verzonden naar de mobiele operator, die de IMEI van de telefoon aangeeft. Dit wordt gedaan voor veiligheidsdoeleinden, waardoor het in dit geval zinloos is om de telefoon te stelen, omdat de basisfuncties niet kunnen worden gebruikt zonder een identificatie bij een mobiele provider te registreren.

Stap 4

Raadpleeg de documentatie van uw telefoon voor het IMEI-nummer. Het staat meestal op de garantiekaart, op de telefooncel of in de gebruikershandleiding. Bij Nokia-telefoons staat de garantiekaart meestal op de laatste pagina's van de gebruikershandleiding en staat het IMEI-nummer op speciale stickers. Het hebben van uw ID-gegevens is de belangrijkste voorwaarde voor het zoeken naar een verloren of gestolen mobiele telefoon, daarom moeten documenten en verpakkingen ook na het einde van de garantieperiode worden bewaard.

Aanbevolen: