Internet Instellen In De Communicator

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In De Communicator
Internet Instellen In De Communicator

Video: Internet Instellen In De Communicator

Video: Internet Instellen In De Communicator
Video: Particulier netwerk instellen 2024, Mei
Anonim

Sommige mensen die communicators met het Windows Mobile-besturingssysteem gebruiken, ondervinden bepaalde problemen bij het opzetten van een internetverbinding. De gedetailleerde keuze van parameters hangt natuurlijk af van de gebruikte provider, maar er zijn ook algemene tips en trucs.

Internet instellen in de communicator
Internet instellen in de communicator

Noodzakelijk

USB-kabel

instructies:

Stap 1

Zodra het besturingssysteem volledig op uw apparaat is geladen, opent u het menu Start. Selecteer het submenu 'Instellingen'. Open het item "Verbindingen" door op het bijbehorende pictogram te klikken.

Stap 2

Selecteer de link "Nieuwe verbinding toevoegen". Voer na het openen van een nieuw dialoogvenster een willekeurige naam in voor de verbinding. Het is het beste om Latijnse letters en cijfers te gebruiken.

Stap 3

Selecteer in de kolom "Selecteer een modem" de optie "Mobiele lijn". Klik volgende". Vul het veld "Toegangspunt" in. Meestal moet u het woord internet invoeren, maar het is beter om dit van tevoren te verduidelijken door de officiële website van de gebruikte operator te bezoeken.

Stap 4

Druk nogmaals op de knop Volgende om door te gaan naar de volgende stap. In dit venster moet u de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord invullen. U kunt deze gegevens ook op het forum van de provider krijgen. Daarnaast is het mogelijk om de hotline van het bedrijf te bellen.

Stap 5

Nadat u de vereiste informatie hebt ingevoerd, klikt u op de knop Voltooien. Start uw communicator opnieuw op. Dit is nodig om nieuwe parameters toe te passen in sommige apparaatmodellen.

Stap 6

Soms is het nodig om via een computer verbinding met internet te maken en de communicator als modem te gebruiken. Sluit hiervoor uw mobiele apparaat aan op de USB-poort van uw pc. Installeer geen extra programma's - u hebt ze niet nodig.

Stap 7

Open op uw apparaat het menu Start, selecteer het submenu Programma's en klik op de koppeling Internet delen. Selecteer het type USB-verbinding. Selecteer in de kolom "Netwerkstation" de naam van uw actieve internetverbinding die u in de tweede stap hebt opgegeven. Klik nu op de knop "Verbinden" en wacht tot de parameters zijn toegepast.

Aanbevolen: