Hoe De Schuld In IFNS Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schuld In IFNS Te Achterhalen
Hoe De Schuld In IFNS Te Achterhalen

Video: Hoe De Schuld In IFNS Te Achterhalen

Video: Hoe De Schuld In IFNS Te Achterhalen
Video: Waar je nooit over mag praten, zelfs niet met familie en vrienden 2024, Mei
Anonim

Burgers van de Russische Federatie zijn verplicht om jaarlijkse inkomstenbelasting aan de begroting te betalen. Sommige hebben ook verplichtingen voor belastingen zoals grond, transport en onroerend goed. Sommigen van hen worden betaald door de werkgever, en de tweede onafhankelijk. Als gevolg hiervan kan een bepaalde schuld ontstaan, die in de IFTS terug te vinden is.

Hoe de schuld in IFNS te achterhalen
Hoe de schuld in IFNS te achterhalen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de inspectie van de federale belastingdienst van de Russische Federatie in uw woonplaats. Vraag informatie over achterstallige belastingen. De inspecteur is verplicht u deze informatie te verstrekken op vertoon van uw paspoort en identificatiecode. Als u niet constant de belastingdienst over dit onderwerp wilt bezoeken, kunt u op de IFTS-website een aanvraag invullen om verbinding te maken met uw persoonlijke account. U krijgt een login en wachtwoord om binnen te komen.

Stap 2

Ga naar de website van de federale belastingdienst van de Russische Federatie https://www.nalog.ru/. Ga naar de "Persoonlijke rekening van de belastingplichtige", vul het inlogformulier in en klik op "Inloggen". Hier kunt u alle informatie over belastingen zien, evenals het resulterende bedrag aan schulden. Indien nodig kunt u met het systeem een betalingsdocument genereren, dat u op uw printer kunt afdrukken of in elektronische vorm kunt opslaan. U kunt informatie over de schuld opvragen zonder registratie.

Stap 3

Klik op het gedeelte "Elektronische diensten" in het bovenste paneel van de hoofdpagina van de IFTS-website. Selecteer het item "Ontdek uw schuld". Er verschijnt informatie over deze service, die de voorzieningen voor het vinden van belastingschulden aangeeft. Als je klaar bent om alle benodigde informatie over jezelf te verstrekken, klik dan op de knop "Ja, ik ga akkoord".

Stap 4

Vul het veld "Belastingbetalergegevens" in. Vul uw identificatiecode, achternaam, voornaam, patroniem en woonplaats in. Het laatste item wordt geselecteerd met behulp van de vervolgkeuzelijst. Het is ook mogelijk om meerdere regio's aan te geven als u niet zeker weet voor welke u bij de belastingdienst staat ingeschreven. Voer daarna de nummers uit de afbeelding in het verificatieveld in en klik op de knop "Zoeken".

Stap 5

Bekijk de verstrekte informatie. Als er een inscriptie verschijnt over onjuiste gegevens, ga dan terug naar het punt en controleer nogmaals de juistheid van de opgegeven informatie over uzelf. Misschien vergist u zich in een letter of cijfer. Als het opschrift "Er is geen schuld" verschijnt, hebt u geen schuld aan de IFTS, anders verschijnt er een bedrag dat verband houdt met een specifieke belasting.

Aanbevolen: