Hoe Mobiele Connectiviteit Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiele Connectiviteit Te Verbeteren
Hoe Mobiele Connectiviteit Te Verbeteren

Video: Hoe Mobiele Connectiviteit Te Verbeteren

Video: Hoe Mobiele Connectiviteit Te Verbeteren
Video: Webinar Waardecreatie door keteldigitalisering 14 september 2021 2024, Mei
Anonim

Is het u opgevallen dat de kwaliteit van ontvangst en verzending van een mobiel signaal de laatste tijd sterk is verslechterd? U kunt ook zelf de kwaliteit van de communicatie verbeteren, als u de reden kent die tot de storing in de ether heeft geleid.

Hoe mobiele connectiviteit te verbeteren
Hoe mobiele connectiviteit te verbeteren

instructies:

Stap 1

Voer reparaties binnenshuis uit of demonteer externe metalen hekken en roosters als ze niet echt nodig zijn. Immers, hoe meer metaal er in de buurt is, hoe zwakker het signaal. En trouwens, als je auto getinte ruiten heeft, kan dit ook de kwaliteit van de verbinding aantasten. Communicatie in de auto met een "schone" bril is veel beter.

Stap 2

Als uw mobiele apparaat is geleverd met een externe antenne, verwijder deze dan uit de doos onder het mobiele apparaat. Maak verbinding met de telefoon en haal hem uit het glas. Als u er geen heeft, kunt u als laatste redmiddel een dergelijke antenne in een mobiele salon kopen of online bestellen bij de officiële vertegenwoordigers van de telefoonfabrikant.

Stap 3

Controleer hoe goed de externe antenne presteert. Bijna alle antennes verbeteren het signaal van een mobiele telefoon als deze zich binnen een straal van 1-2 meter van hen bevindt. Als het enige ongemak dat u verwart, is dat u niet ver van de antenne kunt komen, koop dan een cellulaire signaalversterker. Koop met andere woorden een externe antenne.

Stap 4

Installeer een externe antenne om de signaalontvangst en -overdracht tussen uw telefoon en basisstations te verbeteren. Het signaal gaat naar de GSM-repeater en de kwaliteit van dergelijke "communicatie" zal aanzienlijk worden verbeterd.

Stap 5

Kies een locatie voor het installeren van een externe antenne, rekening houdend met:

- aantal verdiepingen van het gebouw;

- de directe locatie van de versterker;

- aantal verdiepingen in aangrenzende gebouwen, enz.

Stap 6

Teken een contract met telecomoperators voor de installatie van zo'n antenne. Installeer, indien goedgekeurd, de antenne en leid de kabel van de antenne naar de signaalversterker. Let op: het is beter om alle installatiewerkzaamheden toe te vertrouwen aan netwerkinstallatiespecialisten, als u natuurlijk niet over speciale vaardigheden beschikt. Installatieservices van bedrijven die over alle benodigde licenties, vergunningen en apparatuur beschikken, kunt u op internet bestellen.

Aanbevolen: