Waar Oude Telefoons Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Waar Oude Telefoons Te Plaatsen
Waar Oude Telefoons Te Plaatsen

Video: Waar Oude Telefoons Te Plaatsen

Video: Waar Oude Telefoons Te Plaatsen
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Bij het kopen van een nieuwe telefoon rijst meteen de vraag wat te doen met het oude model. Je kunt het aan je vrienden of familieleden geven, of je kunt het winstgevend verkopen aan degenen die hierin geïnteresseerd zijn.

Waar oude telefoons te plaatsen
Waar oude telefoons te plaatsen

instructies:

Stap 1

Verkoop je oude telefoon met winst. Hiervoor kunt u terecht bij wederverkopers, kringloopwinkels, pandjeshuizen, reparatiebedrijven, etc. Als je apparaat nog steeds onder de garantie valt, probeer het dan terug te brengen naar de winkel waar je het hebt gekocht. Als aan alle voorwaarden van de garantie is voldaan, krijgt u de volledige kosten van de telefoon vergoed of wordt u aangeboden om deze te vervangen door een nieuw model. U kunt uw telefoon ook aan particulieren verkopen door advertenties in gedrukte media of op speciale bronnen op internet te plaatsen.

Stap 2

Breng uw telefoon naar een servicecentrum of reparatiewerkplaats als de telefoon niet goed werkt en gerepareerd moet worden. In dit geval is het van belang dat in de garantieovereenkomst rekening wordt gehouden met de oorzaken van de storing. In dat geval wordt het toestel gratis gerepareerd. Na de reparatie kunt u het apparaat verkopen of er geld voor krijgen in kringloopwinkels en pandjeshuizen, aangezien deze instellingen alleen werkende telefoons accepteren. Als er een garantie is en documenten die bevestigen dat het apparaat van u is, zal dit een aanzienlijk pluspunt zijn ten gunste van de totale kosten, die door de kopers van de telefoon zullen worden gewaardeerd.

Stap 3

Als het apparaat niet meer kan worden gerepareerd, kan het voor onderdelen worden geretourneerd naar dezelfde reparatiewerkplaatsen, waarvan sommige zeer winstgevend zijn om bepaalde onderdelen te kopen, vooral als er veel vraag naar het apparaat is. U kunt het apparaat voor reserveonderdelen verkopen aan personen die hierin geïnteresseerd zijn door het plaatsen van passende advertenties. De grootste vraag is meestal naar schermen, backcovers, batterijen en sleutels.

Stap 4

Leg je telefoon in goede handen. Je kunt het aan vrienden of familie geven die dringend een mobiel apparaat nodig hebben. Pretentieloos in keuze en onverschillig voor technische innovaties gepensioneerden zijn meestal altijd blij met oude modellen. Ook kan de oude telefoon aan het kind worden gegeven. Uiteindelijk leg je het toestel gewoon in een la en is het handig als je je nieuwe telefoon kwijtraakt of kapot gaat.

Aanbevolen: