Hoe Mms Van Computer Naar Megafon-telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Computer Naar Megafon-telefoon Te Verzenden
Hoe Mms Van Computer Naar Megafon-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Megafon-telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Megafon-telefoon Te Verzenden
Video: Google меняет правила игры или что такое Rich Communication Services (RCS) 2024, April
Anonim

MMS is een geweldige manier om uw indrukken van een foto met uw vrienden te delen, niet alleen om ze te beschrijven, maar om de foto zelf te verzenden. U kunt zowel met uw telefoon als met een computer mms naar de telefoon van de Megafon-operator sturen.

Hoe mms van computer naar Megafon-telefoon te verzenden
Hoe mms van computer naar Megafon-telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Maak gebruik van speciale internetdiensten waarmee je mms kunt versturen. Deze optie is zowel geschikt voor het verzenden van berichten naar een Megafon-abonnee als naar iemand anders. Ga naar de websitepagina. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in. Zorg ervoor dat u uw mobiele nummer en naam vermeldt, zodat de ontvanger weet van wie het bericht is ontvangen. Open de te verzenden afbeelding met Paint. Verklein de afbeelding tot een grootte van 400 * 400 en sla op - in dit geval zal het niet veel wegen en als gevolg daarvan kost het minder om te downloaden. Voeg het bestand toe aan uw bericht. Met behulp van het veld "Preview" kunt u zien hoe uw mms eruit ziet. Voer de verificatiecode in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 2

Een van de mogelijkheden voor mms-bezorging is het versturen van een sms naar de telefoon van de abonnee, met daarin een link naar een afbeelding, of naar een ander bestand. Deze methode wordt gebruikt door mobiele operators als het wap-gprs-servicepakket is uitgeschakeld op de telefoon van de abonnee, en u kunt deze methode gebruiken als u van plan bent een multimediabericht vanaf een computer te verzenden.

Stap 3

Maak een link voor verzending. Upload het bestand dat in de eerste stap is gemaakt naar een gratis beeldhostingservice. Een dergelijke hosting is ImgLink. Ga naar de hoofdpagina van de service en klik vervolgens op de knop "Bestand selecteren". Implementeer de afbeelding die u wilt verzenden en upload deze vervolgens. Kopieer de link om de afbeelding te bekijken.

Stap 4

Stuur sms met behulp van de gratis service op de officiële website van het Megafon-bedrijf. Gebruik de sitemap om het gratis sms-verzendformulier te vinden. Voeg een link naar de afbeelding toe in de tekst van het bericht. Voer de verificatiecode in en klik vervolgens op de knop "Verzenden". Na ontvangst van de sms hoeft de geadresseerde enkel nog de link te volgen en de afbeelding op zijn gsm te downloaden.

Aanbevolen: