Hoe Java-games Op Samsung Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Java-games Op Samsung Te Installeren
Hoe Java-games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Java-games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Java-games Op Samsung Te Installeren
Video: Установите Java-игры на Samsung D900 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is al lang niet meer alleen een telefoon, maar is veranderd in een multifunctioneel apparaat dat de eigenaar kan vermaken met games, boeken, films en muziek. Samsung Corporation, een van de leiders op het gebied van mobiele technologieën, kon niet wegblijven van de multimedia-evolutie van het mobiele apparaat. Gebruikers van mobiele technologie van Samsung konden Java-games spelen door ze met een USB-kabel naar hun telefoon te downloaden.

Hoe Java-games te installeren op
Hoe Java-games te installeren op

Noodzakelijk

  • - Samsung-telefoon;
  • - USB-datakabel;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Activeer het systeem voor het downloaden van Java-applicaties van een pc naar een mobiele telefoon van Samsung via het standaardmenu van het apparaat. Kies hiervoor de servicecode * # 52828378 # en selecteer vervolgens de OTA-type-instelling. Vink nu het vakje aan naast Serial Bearer OTA.

Stap 2

Sluit de datakabel via USB aan op uw computer. Houd er rekening mee dat alle benodigde stuurprogramma's moeten zijn geïnstalleerd voordat u met de kabel gaat werken. Het besturingssysteem van de computer moet de mobiele telefoon stabiel kunnen identificeren. Anders is het niet mogelijk om JAVA-toepassingen te downloaden.

Stap 3

Voer Softick PPP uit op uw pc. Controleer op het tabblad Instellingen de aangevinkte poort. Dit moet COM-poort 7 zijn.

Stap 4

Activeer het item PPP activeren. Wacht even. Het opschrift "1 apparaat aangesloten" zou moeten verschijnen.

Stap 5

Start nu een software genaamd Java Uploader. Gebruik de speciale knop Toevoegen om de games te selecteren die u naar uw Samsung-telefoon op uw computer wilt downloaden. De toegevoegde bestanden worden weergegeven in het programmavenster. Nadat alle jad- en jar-bestanden zijn gemarkeerd en klaar om te downloaden, neemt u uw mobiele telefoon die via een datakabel is aangesloten op uw computer en voert u # * 5737425 # in om naar het Serial Java-menu te gaan. Schrijf vervolgens de volgende reeks opdrachten op: PPP UP - USB - seriële download.

Stap 6

De mobiele telefoon van Samsung begint met het downloaden van de opgegeven jad- en jar-bestanden naar de Java-map. Zodra de laatste game is geladen, start de mobiele telefoon deze automatisch. Als u niet meteen wilt spelen, drukt u op de knop Einde. De gedownloade games zijn beschikbaar in de map Java Games.

Aanbevolen: