Hoe Het Glas In IPad Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Glas In IPad Te Veranderen
Hoe Het Glas In IPad Te Veranderen

Video: Hoe Het Glas In IPad Te Veranderen

Video: Hoe Het Glas In IPad Te Veranderen
Video: iPad 7th Gen Screen Replacement! (10.2 inch iPad) Tutorial 2024, Mei
Anonim

De gadgetgarantie van Apple omvat helaas geen gratis reparatie bij glas- of schermschade. Gebeurt dit toch, dan kunt u in elke online winkel zelf een nieuw glas kopen en vervangen.

IPad-glas
IPad-glas

Het is nodig

  • - een gereedschap met een breed vlak oppervlak en een schroevendraaier;
  • - rubberen mat of zachte doek;
  • - haardroger.

instructies:

Stap 1

Plaats uw Apple iPad op een vlakke ondergrond. Dit kan een rubberen mat zijn of een zachte doek. Gebruik een gereedschap met een breed, plat oppervlak en steek het tussen de linkerbovenrand van de voor- en achterpanelen.

Stap 2

Wrik het glas omhoog met een gereedschap en trek het voorzichtig omhoog. Steek iets in de opening zodat het niet weer sluit.

Stap 3

Beweeg een plat stuk gereedschap langs het glasoppervlak en open voorzichtig alle vergrendelingen. Til het voorpaneel op en leg het opzij, maar verplaats het niet ver weg omdat het via een platte kabel met de rest van het apparaat is verbonden.

Stap 4

Koppel alle sensoren los die op de lus zijn aangesloten. U moet de digitizer, lichtsensor en datakabels loskoppelen van het display. Gebruik opnieuw een plat gereedschap om de connectoren van alle sensoren los te wrikken. Trek vervolgens voorzichtig de connectoren uit de aansluitingen. Trek met een plat gereedschap de omgevingslichtsensor uit de houder. Verwijder de datakabel van het display van het moederbord. Trek aan het zwarte plastic lipje om de draad uit het stopcontact te halen.

Stap 5

Til het voorpaneel op en draai het voorzichtig om. Wrik de lichtsensor omhoog en trek hem uit de lijm waarin hij is bevestigd. Trek vervolgens voorzichtig de tape los waarmee de digitizer tegen de schermrand zit.

Stap 6

Verwijder de drie kruiskopschroeven die de vergrendelingen en beeldschermbeugels op hun plaats houden. Gebruik hiervoor een kleine kruiskopschroevendraaier. Maak de steunen en tape los van het scherm. Verwijder vervolgens de resterende kruiskopschroeven van het schermframe.

Stap 7

Maak het LCD-scherm los van het schermframe. Gebruik een plat gereedschap om de displaylijm schoon te maken die deze in het frame houdt. Als u zich zorgen maakt over het breken door overmatige druk tijdens het verwijderen, kunt u het scherm op zijn plaats laten en doorgaan naar de volgende stap.

Stap 8

Verwijder de elektromagnetische tape van de bovenrand van het voorste glaspaneel en breng het over naar het nieuwe iPad-glaspaneel. Verwijder de twee kruiskopschroeven die de Home-knop vasthouden.

Stap 9

Gebruik een föhn om de lijm die het plastic frame aan het voorste glaspaneel vasthoudt zacht te maken en verwijder het. Verwarm vervolgens het plastic frame bij de digitizerdraad van het voorste glaspaneel en verwijder het.

Stap 10

Installeer het nieuwe iPad-glaspaneel en monteer uw gadget. Het is erg belangrijk om tijdens het montageproces niet te veel kracht op de kunststof onderdelen uit te oefenen.

Aanbevolen: