Hoe U Uw Telefoon Kunt Genezen Van Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Genezen Van Virussen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Genezen Van Virussen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Genezen Van Virussen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Genezen Van Virussen
Video: Hoe koppelt u uw telefoon via bluetooth aan de Nissan Juke? 2024, Mei
Anonim

Als de telefoon niet meer reageert of onregelmatig werkt, is het mogelijk dat er een virus in het apparaat zit. Een mobiele telefoon met een virus kan mogelijk niet bellen, automatisch afsluiten of applicaties onverwacht afsluiten. Met behulp van deze instructies kunt u het virus van de mobiele telefoon verwijderen en weer in werkende staat brengen.

Hoe u uw telefoon kunt genezen van virussen
Hoe u uw telefoon kunt genezen van virussen

instructies:

Stap 1

Onthoud en noteer welke bewerkingen met de telefoon zijn uitgevoerd voordat deze "geïnfecteerd" werd. Maak een lijst van alle recente wijzigingen of downloads naar uw telefoon.

Stap 2

Noteer eventuele foutmeldingen die op het scherm van de mobiele telefoon verschijnen.

Stap 3

Bepaal het merk en model van uw apparaat. Deze informatie vind je op de achterkant van de telefoon onder de batterij op een sticker of onder het kopje "Telefooninformatie".

Stap 4

Vind alle beschikbare informatie over het modelnummer van het apparaat en de foutmelding op de website van de fabrikant van de mobiele telefoon of op de ondersteuningswebsite van de provider.

Stap 5

Download een programma om een back-up te maken van uw apparaatgegevens of deze te synchroniseren. Ze zijn beschikbaar op de website van de telefoonfabrikant of mobiele operator.

Stap 6

Maak een back-up van uw contacten, foto's, muziek en video's. Bewaar deze gegevens op een geheugenstick of op een computer (via USB-kabel) die virusvrij is en prima werkt.

Stap 7

Selecteer de optie van het type "Wizard opnieuw installeren" in het apparaat en installeer de firmware van de mobiele telefoon opnieuw. Dit proces herstelt de telefoon in de oorspronkelijke staat en vernietigt alle gegevens en virussen.

Stap 8

Start uw telefoon opnieuw op en controleer of deze werkt.

Stap 9

Als alles werkt, begin dan met het herstellen van uw persoonlijke gegevens. Probeer handmatig contacten, foto's, muziek, enz. toe te voegen.

Stap 10

Controleer uw apparaat op virussymptomen na het toevoegen van elk item. Als de symptomen terugkeren na het toevoegen van een specifiek bestand, is dat bestand waarschijnlijk beschadigd en de oorzaak van het probleem. Verwijder het bestand en voeg het niet opnieuw toe aan uw telefoon.

Aanbevolen: