Een Mobiel Nummer Vinden

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Vinden
Een Mobiel Nummer Vinden

Video: Een Mobiel Nummer Vinden

Video: Een Mobiel Nummer Vinden
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Soms moet u informatie vinden over wie u belt, vooral in gevallen waarin de beller de dienst "Nummerbeperkingsidentificatie" gebruikt. De meeste mobiele operators bieden aan om één betaalde optie aan te sluiten, die voorrang heeft op Anti-Caller ID. Het wordt anders genoemd, afhankelijk van het mobiele bedrijf.

Een mobiel nummer vinden
Een mobiel nummer vinden

instructies:

Stap 1

U moet niet proberen "Beller-ID" te omzeilen met behulp van softwaretools. In werkelijkheid bestaan er gewoon niet echt werkbare programma's die voor dit doel zijn ontworpen, want wanneer een inkomende oproep met een verborgen nummer van het basisstation wordt ontvangen, gaat deze informatie gewoon niet naar de telefoon. Als iemand u dergelijke software aanbiedt, probeert de maker van deze applicatie u een "dummy" te verkopen of een Trojaans paard of een virus op uw telefoon te installeren, of beide tegelijkertijd.

Stap 2

Als u een abonnee bent van de Megafon mobiele operator, activeer dan de service genaamd SuperAON. Het werkt niet in alle regio's van Rusland en de abonnementskosten daarvoor zijn vrij hoog (bijvoorbeeld voor de regio Moskou - 1.500 roebel per maand). Om verbinding te maken, kiest u het USSD-commando op uw telefoon: * 502 #. Voer in de toekomst de combinatie in om de optie uit te schakelen: * 502 * 4 #. Houd er rekening mee dat het nummer gegarandeerd alleen wordt bepaald bij een inkomende intranet-oproep. Als een abonnee van een andere mobiele operator belt, of de oproep komt zelfs van een Megafon-abonnee, alleen uit een ander gebied, kan het nummer nog steeds niet worden geïdentificeerd.

Stap 3

Abonnees van de telecomoperator "Beeline" kunnen gebruik maken van de dienst genaamd "Super Caller ID". Beeline schrijft, in tegenstelling tot Megafon, de kosten van de optie niet elke maand, maar dagelijks af voor een bedrag van vijftig roebel per dag. Een maand later wordt ook gemiddeld 1500 roebel getypt. Om Super Caller ID op uw telefoon te activeren, kiest u * 110 * 4161 #, om te deactiveren - * 110 * 4160 #. Met de service kunt u de verborgen nummers van abonnees van alle mobiele netwerken achterhalen, maar sommige stadsnummers worden mogelijk niet gedetecteerd.

Stap 4

Voor MTS-abonnees wordt voorgesteld om de dienst te gebruiken die dezelfde naam draagt als Megafon - Super Caller ID. Voor de verbinding wordt 2.000 roebel per keer afgeschreven van het mobiele account, daarna wordt elke dag 6,5 roebel per dag afgeschreven. Gebruikers van het "Cool"-tarief kunnen deze dienst helemaal niet activeren. Houd er ook rekening mee dat het niet compatibel is met sommige telefoonmodellen. Het aantal abonnees van dezelfde regio en operator is gegarandeerd, identificatie van anderen is niet gegarandeerd. Om de optie "Super Caller ID" in of uit te schakelen, kiest u het USSD-commando: * 111 * 007 #. Vervolgens verschijnt een menu op het scherm, waarin u een van de opdrachten selecteert en de service activeert of deactiveert.

Aanbevolen: