Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Op Beeline
Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Op Beeline

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Op Beeline

Video: Hoe Een Trustbetaling Aan Te Nemen Op Beeline
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, Mei
Anonim

Als er bijna niets meer over is op uw mobiele telefoonaccount en er is momenteel geen manier om het saldo op te waarderen, activeer dan de "Trustbetaling". Op verzoek van de Beeline-klant wordt het account tijdelijk aangevuld en zal de abonnee de communicatie niet "uitvallen".

Hoe een trustbetaling op Beeline aan te nemen?
Hoe een trustbetaling op Beeline aan te nemen?

Het is nodig

een mobiele telefoon verbonden met Beeline met een rekeningsaldo

instructies:

Stap 1

Om de "Trust Payment" te ontvangen, kiest u * 141 # op uw mobiele telefoon. Als uw uitgaven voor mobiele communicatie in de afgelopen drie maanden 3000 roebel per maand hebben overschreden, wordt uw saldo aangevuld met 300 roebel. Het saldo op uw account mag echter niet meer dan 90 roebel zijn. Bij uitgaven van 1.500 tot 3.000 roebel per maand wordt uitgegaan van een "trustbetaling" van 150 roebel. In dit geval mag het saldo op een mobiele telefoon niet meer dan 60 roebel zijn. Als een abonnee aan alle Beeline-services 100 tot 1500 roebel per maand uitgeeft, is de grootte van de "Trust-betaling" 90 roebel en mag het saldo ook niet meer dan 60 roebel zijn. Klanten die minder dan 100 roebel per maand uitgeven, krijgen 30 roebel bijgeschreven en de volgorde van "Trustbetaling" is in dit geval toegestaan als het saldo van de rekening 0 tot 30 roebel is.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de "Trust Payment" drie dagen geldig is, waarna het bedrag automatisch van uw mobiele telefoonrekening wordt afgeschreven. Als u de service echter via internationale roaming hebt besteld, ontvangt u een verhoogde "Trust Payment" die een week geldig is. Bovendien zijn er speciale voorwaarden beschikbaar voor leden van het Hi-Light Club-programma bij het activeren van de Trusted Payment-service (details moeten worden gespecificeerd op de officiële website van het bedrijf of bij een van de servicekantoren).

Stap 3

Ontvang de "Trust Payment" niet eerder dan één dag nadat het eerder gecrediteerde bedrag is afgeschreven.

Aanbevolen: