Hoe De Speler Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Te Demonteren?
Hoe De Speler Te Demonteren?

Video: Hoe De Speler Te Demonteren?

Video: Hoe De Speler Te Demonteren?
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, Mei
Anonim

De doe-het-zelver moet niet alleen mobiele telefoons repareren, maar ook mp3-spelers. In volgorde van demontage verschillen ze enigszins van telefoons. De set gereedschappen die in dit geval wordt gebruikt, heeft ook zijn eigen kenmerken.

hoe de speler uit elkaar te halen
hoe de speler uit elkaar te halen

Noodzakelijk

  • - Telefoonkaart;
  • - een set schroevendraaiers voor telefoons.

instructies:

Stap 1

Als je een Apple-apparaat voor je hebt, haal het dan niet zelf uit elkaar. Repareer ook geen spelers zelf als de garantieperiode nog niet is verstreken.

Stap 2

Bereid van tevoren een speciaal gereedschap voor om de behuizingen te openen zonder de randen te beschadigen. Om dit te doen, neemt u een gebruikte telefoonkaart en slijpt u een van de randen op elke mogelijke manier.

Stap 3

Als je eerder te maken hebt gehad met reparatie van je mobiele telefoon, dan heb je hier al een speciale schroevendraaierset voor. Als zo'n set ontbreekt, koop deze dan, maar niet op de markt, maar in een winkel met reserveonderdelen voor telefoons. Daar is het vaak bijna tien keer goedkoper.

Stap 4

Voordat u de speler uit elkaar haalt, moet u deze veilig loskoppelen van de computer (in Linux - met de commando's umount en uitwerpen), de speler fysiek loskoppelen van de poort, de stroom uitzetten en als u verwijderbare geheugenkaarten en batterijen hebt, verwijder ze dan.

Stap 5

Zoek alle schroeven aan de achterkant van het apparaat en draai ze los. Onthoud of schets welke waar was. Plaats ze in een pot of bevestig ze aan een magneet.

Stap 6

Zoek de extra schroeven in het batterijcompartiment, onder de stickers, enz. Onthoud dat het verwijderen of doorprikken van de sticker uw recht op garantie op uw speler ongeldig maakt.

Stap 7

Gebruik een gereedschap gemaakt van een telefoonkaart om de ene helft van de behuizing voorzichtig van de andere te scheiden. Probeer de helften dan niet scherp uit te rekken, om geen draden of kabels van de planken af te scheuren.

Stap 8

Als de batterij is ingebouwd, moet u deze onmiddellijk nadat u de speler hebt geopend loskoppelen en daarbij de polariteit onthouden. Sluit het niet kort.

Stap 9

Zoek en los het probleem op. Onthoud bij het verwijderen van onderdelen hoe ze zijn geïnstalleerd en in welke volgorde ze zijn verwijderd. Als de batterij is ingebouwd, sluit deze dan na reparatie opnieuw aan en let daarbij op de polariteit. Zet het apparaat in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Aanbevolen: