Hoe Megafoon Modem Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Megafoon Modem Te Demonteren
Hoe Megafoon Modem Te Demonteren

Video: Hoe Megafoon Modem Te Demonteren

Video: Hoe Megafoon Modem Te Demonteren
Video: Замена аккумулятора megafon mr150-2 zte mf-910 2024, April
Anonim

Een modem is een datatransmissieapparaat dat digitale signalen omzet in analoge signalen en vice versa. Met zijn hulp is een pc verbonden met internet. Megafon 3G-modems zijn tegenwoordig erg populair geworden, maar hoe verder van het basisstation, hoe zwakker het signaal. Daarom worden steeds meer gebruikers gedwongen om een uitgang te maken onder een externe antenne, waarvoor het eerst nodig is om het apparaat te demonteren.

Hoe Megafoon Modem te demonteren
Hoe Megafoon Modem te demonteren

Het is nodig

  • - een asterisk-schroevendraaier;
  • - platte schroevendraaier;
  • - scalpel;
  • - een plastic kaart van een simkaart.

instructies:

Stap 1

Gebruik een asterisk-schroevendraaier om de bevestigingsschroeven op het deksel van de modem los te draaien, verborgen onder de kleine ronde stickers die de garantie symboliseren.

Stap 2

Om het plastic van de behuizing te openen zonder deze te breken, heb je een speciaal apparaat nodig. Gebruik hiervoor een plastic simkaart. Knip het een beetje af om een van de randen scherper te maken.

Stap 3

Steek de scherpe rand van de kaart in de gleuf tussen de USB-poort van de modem en het plastic deksel en til het deksel van het apparaat iets op met deze hendel.

Stap 4

Steek een dun scherp scalpel in de resulterende opening en druk het op de binnenste vergrendelingen van het deksel en duw het geleidelijk uit elkaar. Doe dit alles langzaam, voorzichtig, met zelfverzekerde bewegingen om de vergrendelingen niet te breken en geen geknoei aan de buitenkant achter te laten.

Stap 5

Wanneer u het klepje aan één kant losmaakt met een scalpel, opent u langzaam de modem en maakt u de andere kant los van de vergrendelingen. Als alles correct is gedaan, kunt u op deze manier de modem vele malen demonteren zonder bang te zijn dat deze kapot gaat.

Stap 6

Om de mini PCI-E-kaart van de antennemodule uit de sleuf te verwijderen, draait u nog twee schroeven los met een asterisk-schroevendraaier. Gebruik een platte schroevendraaier om de twee mini-coaxkabels voorzichtig los te koppelen. U krijgt dan een volledig gedemonteerd modem.

Aanbevolen: