Hoe De Samsung Scx 4100-printer Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Samsung Scx 4100-printer Te Demonteren
Hoe De Samsung Scx 4100-printer Te Demonteren

Video: Hoe De Samsung Scx 4100-printer Te Demonteren

Video: Hoe De Samsung Scx 4100-printer Te Demonteren
Video: #41 Принтер Samsung SCX-4100 не берет бумагу | Замена ролика захвата | Полная разборка 2024, April
Anonim

Het is het beste om de demontage van de printer, net als andere apparaten, toe te vertrouwen aan de specialisten van servicecentra als u niet over de vaardigheden beschikt om kopieerapparatuur te repareren. Als u echter zeker bent van uw capaciteiten, kunt u het zelf doen.

Hoe de Samsung scx 4100-printer te demonteren
Hoe de Samsung scx 4100-printer te demonteren

Het is nodig

Schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Koppel het apparaat los van de stroombron, open de bovenklep en verwijder de cartridge, verwijder het netsnoer en de kabel om de printer op de computer aan te sluiten. Stel de schakelaar zo in dat deze het verwijderen van de printerwand niet hindert.

Stap 2

Draai het apparaat om en draai de schroeven aan de achterkant los met een kruiskopschroevendraaier, dit model heeft 4 schroeven. Doe hetzelfde met de schroeven op de fuser. Let er bij het verwijderen van de printer op dat u de papieruitvoersensor niet breekt.

Stap 3

Til het scannergebied op zodat de speciale bevestigingen zichtbaar zijn, klap ze uit om een van de zijpanelen van het apparaat te verwijderen. Wees voorzichtig, deze steunen zijn niet helemaal veilig.

Stap 4

Doe hetzelfde aan de andere kant. Nadat u alle wanden hebt verwijderd, ziet u het versnellingsbakblok, schroeft u de houder los en verwijdert u het apparaat. Vouw de schroeven van bepaalde delen van de printer afzonderlijk om om de schroefdraad in de toekomst niet te beschadigen.

Stap 5

Verwijder de laserscanner, koppel de feeders los. Het beste is om de binnenkant van de printer schoon te maken. Dit is vooral nodig als er een groot aantal pagina's is afgedrukt. Er kunnen ook tonerresten in de cartridge aanwezig zijn. Zet de printer in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Aanbevolen: