Hoe Een Koptelefoon Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koptelefoon Te Demonteren
Hoe Een Koptelefoon Te Demonteren

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Demonteren

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Demonteren
Video: How to Fix Headsets and Headphones Review 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen luistert naar muziek. Een van de belangrijke accessoires van een muziekliefhebber is een koptelefoon. Ze helpen ons overal naar muziek te luisteren. Het voordeel van het gebruik van een koptelefoon is dat de persoon die deze draagt niemand stoort met luide muziek. Nu in de winkelschappen kun je een uitgebreid assortiment koptelefoons vinden en er een naar jouw smaak kiezen. Heel vaak is het nodig om de koptelefoon te demonteren of te repareren. Servicereparaties kunnen duur zijn. En waarom betalen voor iets dat u met uw eigen handen kunt doen.

Oordopjes
Oordopjes

Noodzakelijk

Katoenen handschoenen. Schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u ervoor zorgen dat het demonteren van de hoofdtelefoon kan helpen het probleem op te lossen. U moet ook weten of uw hoofdtelefoonmodel kan worden gedemonteerd. Het feit is dat er modellen zijn die niet kunnen worden gedemonteerd, omdat ze wegwerpbaar zijn. Meestal lenen grote on-ear hoofdtelefoons zich voor demontage. Raadpleeg de handleiding van je koptelefoon, er zal waarschijnlijk een diagram van zijn. Als je geen handleiding hebt, bezoek dan de website van de fabrikant, waar je een gedetailleerde beschrijving van je model kunt vinden. Dit is handig om precies te weten hoe je koptelefoon uit elkaar is gehaald en niet per ongeluk kapot te gaan bij het demonteren.

Stap 2

Plaats een zachte doek op het oppervlak waar u de hoofdtelefoon wilt demonteren. Dit om ze niet te krabben. Het wordt ook aanbevolen om katoenen handschoenen te gebruiken. Dit helpt vettige vlekken op de hoofdtelefoon te voorkomen. Meestal worden eerst de zachte kussens verwijderd, die aan de vergrendelingen worden bevestigd. Om de kussens te verwijderen, moet u de plaatsen van de vergrendelingen vinden en loskoppelen. Daarna kunt u de kussens demonteren. Ze kunnen van verschillende materialen zijn. Als ze zijn gemaakt van opvulmateriaal van polyester of ander synthetisch materiaal, kunnen ze worden gewassen.

Stap 3

Zoek nu alle schroeven die de buitenkant van de oordopjes vasthouden en draai ze voorzichtig los. Probeer tegelijkertijd te onthouden waar en welke schroef zich bevond, zodat je ze vervolgens in dezelfde volgorde kunt inpakken. Om dit te doen, kunt u een diagram tekenen waarin u in detail de locatie van elke schroef kunt specificeren.

Stap 4

Zoek de locaties van alle vergrendelingen die de buitenste afdekkingen van de hoofdtelefoon vasthouden. Je moet er voorzichtig op drukken om ze te openen. De buitenste afdekkingen kunnen dan worden verwijderd. U kunt het beste een plastic of rubberen schroevendraaier gebruiken om op de vergrendelingen te drukken, anders kunt u krassen maken op het plastic, dat meestal erg kwetsbaar is op de hoofdtelefoon. Daarna is het ontleden van de hoofdtelefoon voltooid. Trek de luidsprekers heel voorzichtig uit de kast om beschadiging van de dunne draden te voorkomen. Bedenk ook dat de kleine in-ear koptelefoon niet uit elkaar te halen is omdat deze met lijm of soldeer vast zit. Nadat u een dergelijke hoofdtelefoon hebt gedemonteerd, kunt u ze niet meer in elkaar zetten.

Aanbevolen: