Hoe Een Slider-telefoon Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Slider-telefoon Te Demonteren
Hoe Een Slider-telefoon Te Demonteren

Video: Hoe Een Slider-telefoon Te Demonteren

Video: Hoe Een Slider-telefoon Te Demonteren
Video: Wat een Slider is en Hoe Deze Jouw Website Conversies Kapot Maakt 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele technologieën zijn er veel verschillende interessante oplossingen verschenen die niet alleen betrekking hebben op het vullen van apparaten, maar ook op hun vormfactoren. Naast de gebruikelijke "candy bar" begonnen telefoons te worden geproduceerd in het "slider" -formaat, wat het mogelijk maakte om het apparaat compacter, maar complexer van ontwerp te maken.

Hoe een slider-telefoon te demonteren
Hoe een slider-telefoon te demonteren

Noodzakelijk

  • - een set schroevendraaiers voor het demonteren van mobiele telefoons;
  • - dubbelzijdige tape

instructies:

Stap 1

Open eerst de achterkant van het apparaat en verwijder de batterij. Verwijder de simkaart en het flashstation. In Samsung-schuifregelaars moet u de 4 schroeven losdraaien die het achterpaneel met het bord verbinden. Voor een Sony Ericsson-telefoon verwijdert u de twee doppen aan de bovenkant van de behuizing en draait u dezelfde schroeven los.

Stap 2

Open de schuif iets en draai nog 2 schroeven los die zijn geopend, indien aanwezig (afhankelijk van het telefoonmodel). Bij Sony Ericson moet je het toetsenbord naar buiten schuiven door op de zijkant te drukken en vervolgens de twee schroeven losdraaien waartoe je toegang hebt.

Stap 3

Verwijder het deksel van het batterijcompartiment. Draai nog vier schroeven los, waarvan 2 bovenaan voorzien van labels (verwijder ze voorzichtig met een scherp mes).

Stap 4

Verwijder het voorpaneel dat op zijn plaats wordt gehouden door de plastic clips. Je kunt ze met een lichte druk weghalen.

Stap 5

Verwijder de schroef direct onder het display. Til het bord op dat verantwoordelijk is voor de navigatie, waaronder een lintkabel zal worden aangesloten op het bord met behulp van connectoren. Koppel ze los met behulp van de clips.

Stap 6

Verwijder de vier schroeven en koppel de connector van de lintkabel los. Verwijder het bovenste deel van de schuif waaruit u de cameralens moet halen.

Stap 7

Verwijder nog twee schroeven uit de bovenkant van het batterijcompartiment. Verwijder het plastic stuk dat zich in de buurt van de SIM-sleuf bevindt. Dit opent de toegang tot de kaartlezerlus, die kan worden losgekoppeld door op de bijbehorende hendel te drukken. Koppel de lezer en camera los. De antenne kan worden losgekoppeld met behulp van de clip in de rechter benedenhoek.

Stap 8

Verwijder de toetsenbordkabel die aan de dubbelzijdige tape is bevestigd. Deze zal hoogstwaarschijnlijk vervangen moeten worden. Buig eenvoudig de klemmen van het bord zelf, koppel de bevestigingskabel los, koppel de connector los en verwijder deze uit de behuizing.

Aanbevolen: