Hoe Een Cel Te Lokaliseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cel Te Lokaliseren?
Hoe Een Cel Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Cel Te Lokaliseren?

Video: Hoe Een Cel Te Lokaliseren?
Video: Hoe ontstaat spiergroei? - Jeffrey Siegel 2024, April
Anonim

Als u op zoek bent naar een handige en snelle manier om een andere abonnee te vinden, denk er dan aan dat u hem heeft gevonden. De grootste telecomoperators hebben een dienst waarmee je de locatie van mensen kunt bepalen aan de hand van hun telefoonnummer. Activeer eerst de dienst (indien nodig) en dien vervolgens uw aanvraag in. Als u de bevestiging ontvangt, ontvangt u de coördinaten van de mobiele telefoon en de eigenaar.

Hoe een cel te lokaliseren?
Hoe een cel te lokaliseren?

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees beschikken over twee nummers om andere abonnees op te sporen. De eerste is het nummer 06849924, bedoeld om te bellen, en de tweede - 684, bedoeld voor het verzenden van sms met de tekst "L". Het verzenden van elk verzoek kost u 2 roebel 05 kopeken (de kosten kunnen hoger uitvallen, dit hangt af van uw tariefplan).

Stap 2

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen elke voor zichzelf geschikte methode kiezen uit een verscheidenheid aan beschikbare methoden. U kunt de locatie van een mobiele telefoon bepalen als u de website van de officiële telecomoperator locator.megafon.ru bezoekt (zowel vanaf een mobiel als een computer). Naast de coördinaten ontvangt u een kaart waarop deze worden aangegeven.

Stap 3

Naast de site worden ook het USSD-commando * 148 * abonneenummer # (geef het nummer op via +7) en het korte nummer 0888 (je kunt het bellen) ook verstrekt. Na ontvangst en verwerking van uw aanvraag stuurt de telefoniste een bericht naar de abonnee die u zoekt (met uw telefoonnummer). De abonnee zal het verzoek moeten accepteren of afwijzen. De ontvangst vindt plaats via een sms-bericht met uw nummer, verzonden naar het nummer 000888. Het gebruik van de service kost u 5 roebel (voor elk verzonden verzoek).

Stap 4

Naast de genoemde methoden is er nog een andere in Megafon. Het is mogelijk dankzij een speciale service voor kinderen en ouders. Het is beschikbaar op tariefplannen als "Smeshariki" en "Ring-Ding" (evenals op enkele andere; de volledige lijst met tarieven, de kosten van de dienst staan op de officiële website van het bedrijf).

Stap 5

MTS-klanten kunnen ook een mobiele telefoon vinden. Om dit te doen, biedt de operator de Locator-service en het korte nummer 6677, waarnaar u het nummer van de gewenste telefoon moet sturen. Voor het gebruik van de Locator wordt elke keer 10 tot 15 roebel afgeschreven van de persoonlijke rekening (het bedrag is afhankelijk van de prijzen van het geselecteerde tarief).

Aanbevolen: