Oproepblokkering Instellen

Inhoudsopgave:

Oproepblokkering Instellen
Oproepblokkering Instellen
Anonim

Oproepblokkering is een handige en onmisbare service voor diegenen die zichzelf willen beschermen tegen oproepen van ongewenste nummers of die volledig willen stoppen met inkomende oproepen. Abonnees van de grootste Russische operators hoeven de service alleen te activeren (met een speciaal nummer).

Oproepblokkering instellen
Oproepblokkering instellen

instructies:

Stap 1

Het bedrijf "Beeline" staat zijn abonnees toe om niet alleen inkomende oproepen te blokkeren, maar ook uitgaande, internationale oproepen, oproepen in roaming. Alle Beeline-abonnees kunnen meer gedetailleerde informatie rechtstreeks krijgen op de officiële website van de operator of op (495) 789-33-33. Het verbod wordt ingesteld door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 35 * wachtwoord #. Als je het wachtwoord nog niet eerder hebt gewijzigd en je hebt het standaard, dan is dit wachtwoord 0000. Om het wachtwoord te wijzigen, heb je het USSD-commando ** 03 ** oud wachtwoord * nieuw wachtwoord #.

Stap 2

Activering van de Call Barring-service bij de MTS-telecomoperator is mogelijk dankzij een zelfbedieningssysteem genaamd Internet Assistant en Mobile Assistant (kies het verkorte nummer 111). Daarnaast heb je toegang tot het nummer 111 voor het versturen van sms-berichten (de tekst moet de nummers 2119 of 21190 bevatten). MTS-abonnees kunnen ook een aanvraag om de dienst te activeren per fax sturen naar het nummer (495) 766-00-58.

Stap 3

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen ook zowel inkomende als uitgaande oproepen (van elk type: internationaal, intranet, enzovoort) en sms-berichten blokkeren. Om Oproepblokkering te activeren, is het noodzakelijk om het USSD-commando * servicecode * persoonlijk wachtwoord # op het toetsenbord van de mobiele telefoon te kiezen. Standaard is het wachtwoord 111 ingesteld voor alle abonnees (u kunt dit wijzigen in de telefooninstellingen). U kunt de vereiste banservicecode krijgen op de officiële website van het bedrijf (er is een hele lijst in een speciale sectie).

Aanbevolen: