Oproepblokkering Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Oproepblokkering Uitschakelen
Oproepblokkering Uitschakelen

Video: Oproepblokkering Uitschakelen

Video: Oproepblokkering Uitschakelen
Video: App-meldingen uitzetten op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de grootste telecomoperators kunnen de Call Barring-service activeren. Dankzij dit is het mogelijk om beperkingen in te stellen op de ontvangst van bepaalde oproepen (inkomend en uitgaand).

Oproepblokkering uitschakelen
Oproepblokkering uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als je een MegaFon-abonnee bent, heb je een wachtwoord nodig om de service te deactiveren. De telefoniste heeft standaard de code 111 ingesteld. Daarnaast hangt het nummer voor het deactiveren van Oproepblokkering af van het type dienst dat op uw mobiele telefoon is geactiveerd. Vervolgens wordt aangegeven met welk type en code u kunt deactiveren. Om het blokkeren van uitgaande oproepen te annuleren, gebruikt u de code # 33 * wachtwoord #, voor inkomende oproepen - # 35 * wachtwoord #. U kunt aanvullende informatie krijgen op de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

Klanten van de MTS-operator kunnen via de SMS-assistent onnodige diensten uitschakelen. Om dit te doen, moet u een bericht 21190 sturen naar het verkorte nummer 111. Daarnaast kunt u uw aanvraag per fax verzenden (495) 766-00-58. Vergeet in dat geval niet aan te geven welke dienst je wilt weigeren. U kunt op elk moment contact opnemen met de MTS Subscriber Service (bel gewoon 0890). Bellen vanaf een mobiele telefoon is gratis.

Stap 3

"Internet Assistant" is een andere service waarmee u services kunt beheren. Als je het nodig hebt, ga dan naar de website https://ihelper.nnov.mts.ru. U moet uw telefoonnummer en wachtwoord invoeren. Bel 1118 om een wachtwoord te krijgen of stuur een USSD-verzoek * 111 * 25. Zodra u deze heeft ontvangen, logt u in op het systeem. Open vervolgens het gedeelte "Tarieven en services" en selecteer daarin het item "Servicebeheer". Om de oproepblokkering te weigeren, klikt u ertegenover op het bericht Verbinding verbreken.

Stap 4

Beeline heeft een dienst https://uslugi.beeline.ru om diensten te verbinden en los te koppelen. U kunt het echter niet meteen gebruiken; u moet eerst de operator om een wachtwoord vragen. Stuur hiervoor het USSD-commando * 110 * 9 #. Na ontvangst van de benodigde gegevens logt u in door als login uw mobiele telefoonnummer in te voeren.

Aanbevolen: