Hoe U Oproepblokkering Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Oproepblokkering Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Hoe U Oproepblokkering Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Oproepblokkering Op Uw Telefoon Kunt Instellen

Video: Hoe U Oproepblokkering Op Uw Telefoon Kunt Instellen
Video: Zo blokkeer je een bekend telefoonnummer op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

De service genaamd "Oproepblokkering" is handig voor abonnees die zichzelf willen beschermen tegen inkomende oproepen van welk nummer dan ook. De dienst wordt geleverd door de grootste Russische telecomoperators: MegaFon, Beeline en MTS. Om oproepblokkering te gebruiken, moet de klant de dienst activeren.

Hoe u oproepblokkering op uw telefoon kunt instellen
Hoe u oproepblokkering op uw telefoon kunt instellen

instructies:

Stap 1

Door Oproepblokkering te activeren, kunnen MegaFon-abonnees niet alleen inkomende oproepen van ongewenste nummers blokkeren, maar ook uitgaande oproepen van welke aard dan ook (on-net, internationaal en vele andere). Overigens is het naast oproepen mogelijk om de ontvangst van sms-berichten te blokkeren. Dus om de service te activeren, kiest u het USSD-opdrachtnummer * de code van de verbonden service * persoonlijk wachtwoord # op uw mobiele apparaat. U kunt de vereiste code vinden door naar de officiële website van het bedrijf te gaan (de volledige lijst met services vindt u in de overeenkomstige sectie). Het wachtwoord is ook niet bijzonder moeilijk, aangezien de operator voor alle abonnees een enkele code heeft ingesteld 111. Deze kan echter op elk moment worden gewijzigd in de instellingen van uw telefoon.

Stap 2

Bovendien mogen de abonnees van de operator een andere dienst niet vergeten waarmee ze ongewenste oproepen kunnen vermijden - dit wordt de "zwarte lijst" genoemd. Om het te activeren, stuurt u eenvoudig het USSD-commando * 130 # naar de operator of belt u de informatiedienst op 0500.

Stap 3

Klanten van het Beeline-netwerk hebben ook de mogelijkheid om inkomende en uitgaande oproepen, oproepen in roaming en alle internationale oproepen met behulp van de service te blokkeren. Gedetailleerde informatie is beschikbaar op de officiële website van de operator of door te bellen naar 495-789-33-33. U kunt Oproepblokkering zelf instellen door een USSD-verzoek te sturen * 35 * wachtwoord #. Het standaardwachtwoord is 0000. Als u het wilt wijzigen in een veiliger wachtwoord, gebruikt u het speciale commando ** 03 ** oud wachtwoord * stel wachtwoord # in.

Stap 4

MTS-abonnees kunnen de Call Barring-service activeren met behulp van het Internet Assistant-besturingssysteem (u kunt het vinden op de website van het bedrijf). Daarnaast is er een "Mobile Assistant" beschikbaar via nummer 111. Naar hetzelfde nummer kunt u een SMS-bericht sturen met de code 21190 of 2119. De telefoniste biedt de mogelijkheid om een aanvraag te sturen om de dienst te activeren per faxnummer (495) 766-00-58.

Aanbevolen: