Hoe De Tweede Lijn Op De Telefoon In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tweede Lijn Op De Telefoon In Te Schakelen
Hoe De Tweede Lijn Op De Telefoon In Te Schakelen

Video: Hoe De Tweede Lijn Op De Telefoon In Te Schakelen

Video: Hoe De Tweede Lijn Op De Telefoon In Te Schakelen
Video: Ontvang een tweede oproep op uw Android 2024, Mei
Anonim

Het moderne leven is zo dynamisch en actief dat veel mensen vaak veel telefoontjes op één dag moeten plegen. Om de belangrijkste niet te missen - van een collega of een geliefde - is het beter om vooraf de tweede lijn aan de telefoon aan te sluiten.

Hoe de tweede lijn op de telefoon in te schakelen
Hoe de tweede lijn op de telefoon in te schakelen

instructies:

Stap 1

Meestal wordt de "Standby"-modus gebruikt als de tweede lijn op de mobiele telefoon. Voeg deze dienst toe aan uw tariefplan voordat u deze aansluit op uw telefoon. Om dit te doen, belt u de mobiele operator op het korte technische ondersteuningsnummer en vraagt u om de modus "Oproep in wacht" te activeren. Zodra de operator wijzigingen aanbrengt in het tariefplan - in de regel is de dienst gratis verbonden - kunt u beginnen met het wijzigen van de instellingen op de telefoon zelf.

Stap 2

Om de verbonden dienst "Oproep in de wacht" te activeren, gaat u naar het menu van de mobiele telefoon en klikt u op het item "Opties" of "Instellingen", afhankelijk van het model van het apparaat. Zoek vervolgens naar analogie de functie "Bellen", "Telefoon" of een andere functie en vink het vakje naast de modus "Oproep in wacht" aan. U schakelt de service dus naar de actieve modus.

Stap 3

Als je een piep hoort tijdens het volgende gesprek, kijk dan naar het scherm. Als het display een bericht weergeeft over de oproep van de tweede abonnee, drukt u op de knop "beantwoorden" en begint u te praten zonder de lijn van de eerste oproep te onderbreken. De vorige abonnee luistert nu naar de standaard wachtmelodie.

Stap 4

Wil je een tweede lijn aansluiten op een vaste telefoon, controleer dan eerst of het toestel deze modus ondersteunt. Sommige oudere telefoons kunnen niet van de ene lijn naar de andere overschakelen. Als je zo'n verouderd model hebt, koop dan een nieuw model in een mobiele salon of een winkel voor huishoudelijke apparaten. Neem dan contact op met de telefoniste van de telefoonmaatschappij die je vaste telefonie aanbiedt. Breng een specifiek pakket documenten mee, schrijf een aanvraag volgens het voorbeeld en wacht tot de tweede vaste lijn is aangesloten volgens de verwerkte aanvraag.

Aanbevolen: