Een Tweede Lijn Op De Telefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tweede Lijn Op De Telefoon Aansluiten
Een Tweede Lijn Op De Telefoon Aansluiten

Video: Een Tweede Lijn Op De Telefoon Aansluiten

Video: Een Tweede Lijn Op De Telefoon Aansluiten
Video: How to Install Multiple Phones in a House (RJ-11) 2024, Mei
Anonim

De tweede lijn van de telefoon is vaak verbonden wanneer de eerste lijn vaak bezet is, wanneer er veel gesprekken zijn en een of meerdere daarvan belangrijk kunnen zijn.

Een tweede lijn op de telefoon aansluiten
Een tweede lijn op de telefoon aansluiten

Noodzakelijk

een telefoon met ondersteuning voor de tweede lijn

instructies:

Stap 1

Om de tweede lijn van uw telefoon te verbinden, belt u het nummer voor technische ondersteuning van uw mobiele provider en activeert u de wisselgesprekservice. In dit geval staat tijdens uw gesprek met de ene abonnee de oproep van de andere in stand-by, of u kunt zelf op de tweede lijn bellen zonder de eerste oproep te onderbreken.

Stap 2

Let op: tijdens een gesprek is het mogelijk om te wisselen tussen abonnees. Ook is het in sommige gevallen relevant om verbinding te maken met de telefonische vergadering. Ook heb je bij gebruik van de tweede lijn minder kans om een belangrijk gesprek te missen, vooral als je een automatische nummerherkenning hebt aangesloten. Deze dienst is ook aangesloten bij de vervoerder of bij het lokale kantoor van de GTS.

Stap 3

Om een tweede lijn in uw vaste telefoon aan te sluiten, neemt u contact op met het servicekantoor van de telefonieserviceprovider met het juiste pakket documenten. Vul het aanvraagformulier in, waarvan u een voorbeeld kunt vinden bij de receptie, en wacht tot uw aanvraag is verwerkt, waarna een tweede lijn op uw telefoon wordt aangesloten.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw telefoon deze gespreksmodus ondersteunt, zo niet, koop dan een nieuwe vaste telefoon die twee lijnen ondersteunt. Deze kunnen worden gekocht in winkels voor mobiele telefoons en verkooppunten van huishoudelijke apparaten.

Stap 5

Om de modus van twee actieve simkaarten te verbinden, schaf je een speciaal telefoontoestel aan. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat sommige van hen gewoon een adapter voor een tweede simkaart in hun ontwerp hebben, en dat je daartussen moet schakelen. Nieuwere modellen ondersteunen de werking van beide operatorkaarten tegelijkertijd. Configureer hiervoor oproepparameters in het overeenkomstige menu van het apparaat.

Aanbevolen: