Een Tweede Lijn Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tweede Lijn Aansluiten
Een Tweede Lijn Aansluiten

Video: Een Tweede Lijn Aansluiten

Video: Een Tweede Lijn Aansluiten
Video: Hoe sluit ik een bananenplug aan | Tutorial | Instructievideo 2024, Mei
Anonim

Heb je ooit een belangrijk gesprek gemist tijdens een telefoongesprek? Dan zult u de voordelen van het gebruik van een tweede lijn waarderen. Wanneer u een oproep ontvangt terwijl u in gesprek bent, hoort u een signaal en kunt u de oproep beantwoorden zonder de huidige oproep te onderbreken.

Met de tweede lijn mis je geen belangrijk gesprek
Met de tweede lijn mis je geen belangrijk gesprek

instructies:

Stap 1

U kunt tijdens een telefoongesprek twee lijnen gebruiken met de optie Wisselgesprek, die via het telefoonmenu wordt geactiveerd. De meeste mobiele operators hebben deze service gratis, maar controleer dit punt door contact op te nemen met de abonneeservice van uw operator.

Stap 2

Activering van de optie Wisselgesprek wordt uitgevoerd via het telefoonmenu in de gespreksinstellingen en zal voor de meeste telefoons niet verschillen van de onderstaande voorbeelden. Dus op Nokia-telefoons moet u het menu openen, vervolgens "Opties" - "Bellen" selecteren en het item "Oproep in de wacht" activeren, en om dezelfde optie op de iPhone in te schakelen, moet u "Instellingen" openen, ga naar het gedeelte "Telefoon" en schakel Wisselgesprek in.

Stap 3

Nadat de optie is ingeschakeld, hoort u tijdens een telefoongesprek een pieptoon om u te informeren dat een andere abonnee u belt. Door naar het display te kijken, kunt u een inkomende oproep activeren zonder het gesprek op de huidige lijn te onderbreken.

Aanbevolen: