Hoe De Tweede Lijn Los Te Koppelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tweede Lijn Los Te Koppelen?
Hoe De Tweede Lijn Los Te Koppelen?

Video: Hoe De Tweede Lijn Los Te Koppelen?

Video: Hoe De Tweede Lijn Los Te Koppelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Op dit moment kunnen mobiele operators hun klanten twee oproepen tegelijk aanbieden - actief en in de wacht. De MTS-service "tweede lijn" stelt de eigenaar van een MTS-simkaart bijvoorbeeld in staat om geen zinvolle oproep te missen, zelfs niet wanneer hij aan het telefoneren is, omdat tijdens een telefoongesprek een signaal wordt ontvangen dat informeert over de tweede oproep.

Hoe de tweede lijn los te koppelen?
Hoe de tweede lijn los te koppelen?

instructies:

Stap 1

Om de status van het servicenummer te controleren * # 4 3 #. Als u niet over een dergelijke dienst beschikt, maar deze wel wilt activeren, drukt u op * 4 2 #.

Stap 2

Als u deze service hebt geactiveerd, hoort u tijdens het gesprek een karakteristiek signaal - zeldzame, korte pieptonen.

Stap 3

Als u tijdens een gesprek een dergelijk PBX-signaal heeft ontvangen, kunt u het gesprek met uw gesprekspartner voortzetten. De persoon die u belt, hoort alleen lange pieptonen. Er hoeft niet te worden geschakeld, er hoeven geen opdrachten te worden uitgevoerd.

Stap 4

U kunt dit nieuwe gesprek ophangen. Druk op de toets ® (meestal in het midden van het telefoonpaneel of in plaats van een van de * of # toetsen en dient om van lijn te wisselen of een gesprek te voeren), en na een lange pieptoon drukt u op 0.

Stap 5

Als de inkomende oproep erg belangrijk voor je is, hang dan je eerste gesprekspartner op. Druk op ® en na een lange pieptoon - 1.

Stap 6

Om beide gesprekken te ondersteunen, schakelt u over naar de tweede gesprekspartner zonder het huidige gesprek te onderbreken, drukt u op ® en na een lange pieptoon, drukt u op 2. In dit geval kunt u met deze service twee gesprekken tegelijk beheren.

Stap 7

Om niet afgeleid te worden, om met de tweede gesprekspartner te praten, hangt u de eerste op. Druk op ®, druk na een lange pieptoon op 0.

Stap 8

Om terug te keren naar het oorspronkelijke gesprek en de tweede gesprekspartner op te hangen, voert u de commando's ® lange pieptoon 1 uit.

Bij aansluiting op de nummers 0850, 0890, 112, 0880 wordt de dienst "Tweede Lijn" niet geactiveerd.

Stap 9

Als de service om wat voor reden dan ook niet bij u past, kunt u deze uitschakelen. Kies # 4 2 #. Als reactie ontvangt u een sms-bericht dat de service is uitgeschakeld. Als deze handeling niet helpt, bel dan de helpdesk van de operator.

Aanbevolen: