Hoe De Tweede Regel In Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tweede Regel In Te Schakelen?
Hoe De Tweede Regel In Te Schakelen?

Video: Hoe De Tweede Regel In Te Schakelen?

Video: Hoe De Tweede Regel In Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Het is heel goed mogelijk om tijdens een telefoongesprek een andere oproep te beantwoorden. Alle mobiele operators bieden deze nogal handige functie aan mobiele gebruikers.

Hoe de tweede regel in te schakelen?
Hoe de tweede regel in te schakelen?

instructies:

Stap 1

Zelfs tijdens een gesprek beschikbaar zijn voor bellers is helemaal niet moeilijk. U hoeft alleen maar de optie aan te sluiten waarmee u een gesprek kunt voeren met de tweede lijn. Een vergelijkbare service wordt geleverd door operators van alle mobiele netwerken. En het belangrijkste voordeel is dat je het helemaal gratis kunt installeren.

Stap 2

Om deze optie te activeren, hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw operator (trouwens, ze ontvangen de klok rond) en uw wens kenbaar te maken om altijd contact te houden met alle bellende abonnees.

Stap 3

Niet alles hangt echter af van de operator. Zelfs een tot stand gebrachte verbinding kan immers niet altijd helpen als een dergelijke functie niet op de telefoon is geconfigureerd. Om het te verbinden, moet je een beetje in je mobiel graven en het volgende doen.

Stap 4

Ga naar het menu van je telefoon en selecteer vervolgens het instellingengedeelte. Verdere acties van de telefoongebruiker zijn afhankelijk van het mobiele model.

Stap 5

Op sommige mobiele telefoons is de mobiele verbindingsfunctie verbonden door het gedeelte "Toepassingen" in te voeren, van waaruit u naar "Oproepen" moet gaan. Selecteer vervolgens de optie "Spraakoproep". Ga naar Wisselgesprek. En geef vervolgens de gewenste actie aan: verbinden of verbreken.

Stap 6

Op andere modellen zijn de namen van de secties voor het aansluiten van de service iets anders. Maar de acties blijven hetzelfde. Ga vanuit "Instellingen" naar "Oproepen". Selecteer het item "Wachtdienst" en vervolgens "Inschakelen".

Stap 7

Tijdens een gesprek met de ene abonnee kunt u de oproep van een andere beantwoorden door op de toets "2" of "bellen" (groene buis) te drukken. Of selecteer de juiste optie in het menu.

Stap 8

Op sommige telefoonmodellen moet u * 43 # kiezen om over te schakelen naar de tweede lijn.

Stap 9

Het is echter beter om niet te experimenteren, maar contact op te nemen met uw operator en alle punten te achterhalen die u interesseren.

Aanbevolen: